Young Adult Fantasy

Young Adult Fantasy auteur S. Christina lanceerde op 11 november 2020 haar debuutroman: Heks van vuur en oorlog. Het boek is het eerste deel in de gelijknamige trilogie waar gefocust wordt op magie, spanning en natuurlijk ook romantiek. De Boekdrukker heeft het boek gedrukt voor haar eigen uitgeverij Rebel Books. Wij hebben onder andere uitgebreid advies gegeven over de materialen en uitvoering die dit paperback boek onderscheidend maakt.

Young Adult Fantasy boek vol magie en mysterie

Kort samengevat speelt dit spannende Young Adult Fantasy avontuur af in een land waar magie verboden is. Daar tracht de zestienjarige Lara met alle macht haar magische krachten te onderdrukken. Maar dan wordt ze betrapt op hekserij en staat haar wereld op zijn kop. Ze leert haar lotgenoten kennen; David, Noah, Philip en Alex en samen beginnen ze te vechten tegen de onderdrukking. Als alles op zijn plek lijkt te vallen, ontdekt de hoofdfiguur een duister familiegeheim. Wie wil dit nu niet verder lezen!

Zelf boek uitgeven is een kunst

Wat Rebel Books zeer kundig, professioneel en onderscheidend heeft gedaan bij dit boek is om het hele proces van schrijven, drukken en promoten ervan vast te leggen via een blog en Social Media. Zo is er tijdens het schrijven van deze debuutroman veel aandacht besteed aan aantrekkelijke vormgeving, originele merchandise en influencing via Social Media. Dit heeft zeker bijgedragen aan de succesvolle lancering van de schrijfster haar eerste Young Adult Fantasy boek!

Uitvoering boek: softcover boek (eigen formaat gekozen: 130×200 mm). Omslag 240 g/m² Sulfaat karton, full-color bedrukt, binnenwerk 280 p. zwartwit, 90 g/m² Romandruk (crèmewit) papier, garenloos gebrocheerd (koudlijm).

Koop dit Young Adult Fantasy boek bij Rebel Books!

Rebel Books is een nieuwe, zelfstandige uitgeverij met een fonds voor lezers tussen de 12 en 25 jaar. Zij geven boeken uit met een rebels karakter. Boeken waarin je niet alleen wegdroomt en op avontuur gaat, maar waarin je ook tussen de regels door een bepaalde boodschap vindt. Verhalen voor echte rebellen!

Heks van vuur en oorlog kopen

  • Nummer in serie: Boek I
  • Auteur: S. Christina
  • Pagina’s: 276
  • Genre: Fantasy
  • Leeftijdscategorie: Young Adult
  • ISBN: 9789083085005
  • Direct bestellen bij Rebel Books

Young Adult Fantasy boek zelf uitgeven

De Boekdrukker helpt je graag bij het uitgeven van je eigen fantasy boek. Dit kan om een nieuw boek gaan maar ook voor bestaande titels kan het economischer zijn om deze in eigen beheer te verkopen. Vraag een vrijblijvende offerte aan om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor drukken van je eigen boek. Behalve betaalbare pocketboeken drukken, bieden wij ook betaalbare vormgeving van uw boek.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant