Zelf boek uitgeven

Home » Boek uitgeven

Boek uitgeven in eigen beheer

Boek symbool

Boek uitgeven in eigen beheer? Bij De Boekdrukker begrijpen we de reis van een auteur. Met onze jarenlange ervaring staan we klaar om u te begeleiden bij elke stap van het publicatieproces. Uw verhaal verdient het om gedeeld te worden, en wij helpen u daar graag bij.

Uitgeverij beginnen

Uw eigen uitgeverij beginnen

Droomt u ervan om uw eigen uitgeverij te beginnen? Het opzetten van een uitgeverij kan een lonende onderneming zijn, waarmee u de volledige controle hebt over het publicatieproces van uw boek.

Ontdek in 10 eenvoudige stappen hoe u succesvol uw eigen uitgeverij kunt opzetten en uw literaire dromen kunt realiseren. Lees meer…

Schrijftips

Schrijftips voor aspirant-schrijvers

Het schrijven van een boek is een reis vol uitdagingen, inspiratie en doorzettingsvermogen. Of u nu net begint of al halverwege bent, het is belangrijk om gemotiveerd en gefocust te blijven.

Duik in onze schrijftips en ontdek hoe u uw verhaal tot leven kunt brengen en een succesvolle publicatie kunt bereiken. Lees meer…

kosten boek publiceren

Wat kost het om een boek te publiceren?

Het uitgeven van een boek gaat vaak gepaard met verschillende kosten, van drukwerk tot marketing. Als self-publisher is het belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van de verwachte uitgaven en hoe u deze kunt optimaliseren.

Leer alles over de kosten van het uitgeven van een boek en hoe u het meeste waar voor uw geld kunt krijgen. Lees meer…

boek verkopen

Verkoop uw boek met de juiste promotie

Een boek schrijven is slechts de helft van het werk. Het promoten van uw boek is essentieel om het onder de aandacht van uw doelgroep te brengen.

Van sociale media tot boeklanceringen, ontdek effectieve strategieën om uw boek in de schijnwerpers te zetten en uw verkoop te stimuleren. Lees verder…

Persoonlijk advies op maat

Wij staan voor u klaar

Het zelf uitgeven van boeken is maatwerk. Elk verhaal, elke auteur en elk boek is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om persoonlijk met u in gesprek te gaan.

Tijdens een adviesgesprek in onze creatieve ruimte in Amsterdam kunt u al uw vragen stellen en verschillende kaften en papiersoorten in het echt ervaren.

Verdiep u alvast in het uitgeefproces:

Voor diepgaande informatie over drukwerk en het uitgeefproces kunt u terecht in onze Kennisbank.

Langskomen bij De Boekdrukker

Om er zeker van te zijn dat we alle tijd voor u hebben, is het belangrijk om vooraf een afspraak te maken. Vul daarom eerst ons offerteformulier vrijblijvend in voor een eerste prijsopgave zodat we ons optimaal kunnen voorbereiden op uw komst.

Zodra u onze offerte heeft ontvangen kunt u met ons contact opnemen om uw afspraak in te plannen.