Selfie

De zomer is weer begonnen, tijd om erop uit te gaan! De donkere korte dagen zijn voorbij, de temperatuur stijgt, de zon schijnt, u kunt weer genieten van het buiten zijn. Wellicht met een drankje en een goed boek? Of nog beter, een drankje én uw eigen boek! Maar voordat het zover is kunt u eerst inspiratie op doen voor het schrijven van uw eigen boek, op deze rustgevende plekken.

Strand

Het strand, dé plek die u associeert met de zomer. Echter; niet iedereen is fan van zand tussen z’n tenen. Als u wel houdt van een korreltje zand, een briesje door uw haar en zout water, dan moet u deze plek overwegen om te bezoeken indien u toevallig bezig bent met het schrijven van een boek, of wilt gaan beginnen.

In de zomer is het strand niet de meest rustige plek, vanwege alle gillende kinderen. Maar: wanneer u dan toch die ene plek op een rots gevonden hebt en het enige wat u hoort is het aan- en wegspoelen van het water, dan kunt u uw verstand op nul zetten en uw gedachtes mee laten stromen met de zee!

Park

Het park. De plek waar u in de winter even snel doorheen loopt zodat uw hond een plasje kan doen tegen een boom. In de zomer heeft u meer ruimte en licht om te genieten van de schoonheden van zo’n stukje handgevormde natuur. Die bankjes staan er niet voor niets.

De kans dat inspiratie daar komt aanwaaien is vrij groot; er gebeurt ontzettend veel. Verliefde stelletjes, mens en dier, picknicks, spelende kinderen, noem het maar op. Wellicht begint uw boek wel met één van die mensen in de hoofdrol.

Dit zijn maar een tweetal voorbeelden van inspiratievolle plekken, maar er zijn er natuurlijk nog veel mee, dus ga erop uit deze zomer, en ontdek ze!

Is uw boek al klaar? Kijk dan eens wat wij als De Boekdrukker voor u kunnen betekenen. Van vormgeving tot drukwerk. Wij staan voor u klaar! Bent u al zover dat het boek afgedrukt kan worden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en laat u verrassen door onze scherpe prijzen en deskundige begeleiding!

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant