Moed verzamelen

Graag brengen wij boeken van onze klanten onder de aandacht bij liefhebbers van het gedrukte boek. Wat is moed? Wat is moedig gedrag in een bepaalde situatie? Kun je leren moedig te zijn? Wat betekent moed voor mijzelf en voor anderen, zoals onze partners, kinderen, vrienden en cliënten? Deze vraag staat centraal in deze uitgaven van Peter Idenburg en collega’s van de Associatie van Business Coaches.

Over het boek

Volgens de samensteller van het boek, professor Peter Idenburg, moet je moed oefenen en ontwikkelen. ‘Niemand krijgt moed cadeau. Aristoteles was hier al duidelijk in: niet via abstracte kennis maar door oefening leren we het juiste te doen. Stap voor stap je eigen angsten overwinnen. In het maatschappelijke kan het zijn dat je de straat opgaat zoals dat na de aanslagen in Parijs gebeurde. In je werk kan dat zijn: je uitspreken in een vergadering, in weerwil van sociale druk. Zo nodig eerst over een klein onderwerp, daarna over een meer precaire zaak’. Het A5 softcover boek geeft aan de hand van 15 inspirerende interviews met bekende en minder bekende mensen inzicht in het begrip ‘moed’.

Over de auteur

Peter Idenburg -executive coach en partner bij de Associatie voor Business Coaches- heeft een brede ervaring in het bedrijfsleven als bestuurder en commissaris (Van Leer, Fokker, Brill, AEGON en andere ondernemingen), bij de overheid (EU- Commissie en DG Ministerie van Economische Zaken) en aan de universiteit (hoogleraar UTwente en TUDelft). Zijn werk bracht hem voor korte of langere tijd in talloze landen, wereldwijd. Inmiddels werkt hij bijna tien jaar als executive coach, boardroom consultant en gastdocent in binnen- en buitenland.

Het boek bestellen

Het boek is te bestellen op de website ABC Businesscoaches. Het boek kost € 15,95 (paperback) en €13,95 in e-Book uitvoering.

Uitgeven in eigen beheer

De Boekdrukker helpt u graag bij het uitgeven van boeken in eigen beheer. Dit kan om een nieuw boek gaan maar ook bij bestaande titels kan het economischer zijn om deze in eigen beheer te verkopen. Vraag eens een gratis offerte aan om te onderzoeken wat voor u de mogelijkheden zijn voor het uitgeven van uw eigen boek.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant