Succes met je bedrijf

In het managementboek ‘Succes met je Bedrijf – Praktisch Handboek voor Startende Ondernemers’, legt ondernemerscoach uit hoe starters/zzp’ers hun energie en inzet kunnen bundelen. Marielle van der Vries helpt starters/zzp’ers bereiken wat ze willen: meer klanten, meer omzet, betere bedrijfsresultaten en vooral meer geluk.

Managementboek, waar gaat het boek over?

ZZP’er zijn valt niet mee tegenwoordig. De op handen zijnde ‘modelovereenkomst’, maakt ondernemen een stuk lastiger in plaats van simpeler. Gemiddeld is na vier jaar nog maar 57% van de freelancers zelfstandig actief. In het managementboek vinden starters eenvoudige strategieën voor het opzetten van hun eigen bedrijf en de bijbehorende marketing en sales. De schrijfster geeft aansprekende voorbeelden uit haar eigen praktijk die laten zien hoe:

  • U als zzp’er klanten kunt vinden
  • U van koude acquisitie naar warme leads gaat
  • U producten en diensten ontwikkelt die klanten graag kopen
  • U meer bezoek krijgt (én houdt!) op uw website
  • Makkelijk verkopen eigenlijk is

Softcover boek, matlaminaat omslag, binnenwerk met opgedikt romandruk papier (cremewit). Deze paperback is garenloos gebrocheerd met koudlijm waardoor het mooi open blijft liggen.

Over de schrijver / business coach van het managementboek

Marielle van der Vlies is schrijfster van het managementboek, zelfstandig businesscoach en -trainer. Haar doel: haar klanten te helpen groeien als ondernemer én als mens. Tot 2012 werkte zij in de commerciële dienstverlening. Hier hielp ze grote bedrijven bij het implementeren van doelen, strategieën en systemen. Nu helpt zij ondernemers geld te verdienen met hun passie.

Het management boek bestellen

Het softcover boek ‘Succes met je Bedrijf’ is verkrijgbaar via o.a. Centraal Boekhuis, Managementboek.nl, Bol.com, AKO.nl en op www.succesmetjebedrijf.nl. ISBN 978-90-826111-0-6, 192 pag softcover, € 27,- incl btw.

Bij ‘Succes met je Bedrijf’ hoort een online werkboek vol met praktische opdrachten. Kopers krijgen er bovendien gratis een uitnodiging bij voor deelname aan een live training.

Management boek publiceren

De Boekdrukker helpt u bij het uitgeven van boeken in eigen beheer. Dit kan om een nieuw boek gaan maar ook bij bestaande titels kan het economischer zijn om deze in eigen beheer te verkopen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te onderzoeken wat voor u de mogelijkheden zijn voor het uitgeven van uw eigen boek of magazine.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant