Succes met je bedrijf

In het management boek ‘Succes met je Bedrijf – Praktisch Handboek voor Startende Ondernemers’, legt ondernemerscoach Marielle van der Vlies stap voor stap uit hoe starters en zzp’ers hun energie en inzet doelgericht kunnen bundelen. Zodat ze daadwerkelijk bereiken wat ze willen: meer klanten, meer omzet, betere bedrijfsresultaten en vooral meer geluk.

Over het management boek

ZZP’er zijn valt niet mee, tegenwoordig. De op handen zijnde ‘modelovereenkomst’, maakt ondernemen een stuk lastiger in plaats van simpeler. “Gemiddeld is na vier jaar nog maar 57% van de freelancers als zelfstandige actief. In Succes met je Bedrijf vinden starters eenvoudige strategieën voor het opzetten van hun eigen bedrijf en de bijbehorende marketing en sales. De schrijfster geeft aansprekende voorbeelden uit haar eigen praktijk die laten zien hoe:

 • klanten jou als ondernemer leren te vinden.
 • koude acquisitie naar warme leads gaat.
 • je producten en diensten ontwikkelt die klanten graag van je kopen.
 • je meer bezoek krijgt (én houdt!) op je website.
 • makkelijk verkopen eigenlijk is.

Softcover boek, matlaminaat omslag, binnenwerk met opgedikt romandruk papier (cremewit). Deze paperback is garenloos gebrocheerd met koudlijm waardoor het mooi open blijft liggen.

Over de schrijver / business coach

Marielle van der Vlies is zelfstandig businesscoach en -trainer. Haar doel: haar klanten te helpen groeien als ondernemer én als mens. Tot 2012 werkte zij in de commerciële dienstverlening. Waar zij grote bedrijven hielp bij het implementeren van doelen, strategieën en systemen. Nu helpt zij ondernemers geld te verdienen met hun passie.

Het management boek bestellen

Het softcover boek ‘Succes met je Bedrijf’ is verkrijgbaar via o.a. Centraal Boekhuis, Managementboek.nl, Bol.com, AKO.nl en direct bij de bron op www.succesmetjebedrijf.nl. ISBN 978-90-826111-0-6, 192 pag softcover, € 27,- incl btw.

Bij Succes met je Bedrijf hoort een online werkboek vol met praktische opdrachten. Kopers krijgen er bovendien gratis een uitnodiging bij voor deelname aan een live training.

Management boek publiceren

De Boekdrukker helpt u bij het uitgeven van boeken in eigen beheer. Dit kan om een nieuw boek gaan maar ook bij bestaande titels kan het economischer zijn om deze in eigen beheer te verkopen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te onderzoeken wat voor u de mogelijkheden zijn voor het uitgeven van uw eigen boek of magazine.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant

Bekijk alle blogs
 • Zelf een boek uitgeven, of ga je een boek schrijven? Lees hier meer over een uitgever of uitgeven in eigen beheer.

  Lees verder
 • De kosten van het drukwerk zijn afhankelijk van verschillende factoren. Ten eerste zijn de oplage van de boeken belangrijk.

  Lees verder
 • Young Adult Fantasy boek debuut uit: Heks van vuur en oorlog. Geschreven door S. Christina. Lees meer over dit meeslepende boek!

  Lees verder
 • Tekst redigeren is erg handig wanneer u een boek heeft geschreven. Maar wat is redigeren precies? U leest het in dit blog vol tips!

  Lees verder