Nederland feliciteert Willem-Alexander

Amsterdam, 4 april 2014 – De Boekdrukker levert voor het SBS6 programma ‘Hart van Nederland’ het Koningsboek dat op 27 april zal worden overhandigd aan Koning Willem-Alexander. Volgens de website van de commerciële televisiezender “zit Koning Willem-Alexander inmiddels alweer bijna een jaar op de troon en op 26 april vieren we met zijn allen voor het eerst Koningsdag. Een dag later, op zijn echte verjaardag, biedt Hart van Nederland hem een speciaal verjaardagsboek aan”.

Onbedrukte bladzijden

Het bijzondere aan het hardcover boek van 30 x 30 cm is dat het gehele binnenwerk bestaat uit blanco pagina’s. Het programma roept via de website haar kijkers op zich aan te melden met een originele boodschap, verhaal, foto, lied, mooi gedicht of creatief knutselwerk waarvan een selectie in het boek geplaatst zal worden. Op deze manier ontstaat er een creatief en uniek boekwerk dat hopelijk een prominente plek in de boekenkast van het koninklijk echtpaar zal innemen.

Bijzonder project

Aan de totstandkoming van het koningsboek zal Hart van Nederland met enige regelmaat aandacht schenken aan het onderwerp middels een terugkerend item tijdens de reguliere uitzendingen op SBS6. Ook is er een aparte rubriek over het boek gemaakt op de website van Hart van Nederland. De Boekdrukker is zeer vereerd om dit speciale boek te mogen leveren. “Toen SBS6 ons benaderde met de vraag of wij een koningsboek wilde maken moest ik eerst even de kalender controleren of het geen 1 april was”, aldus de trotse directeur, Bart van Heijst. “Al snel werd duidelijk dat het hier om een oprecht verzoek ging en wij hebben ons uiterste best gedaan om de kersverse vorst van een kwalitatief boek te voorzien”.

Over Hart van Nederland

Hart van Nederland is het dagelijkse nieuwsprogramma van SBS 6 met oog voor het kleine én het grote nieuws van eigen bodem. Hart van Nederland is actueel, verrassend, origineel en een van de best bekeken nieuwsprogramma’s op de Nederlandse televisie. Hart van Nederland kent twee edities: de vroege editie om 19.00 uur en de late editie om 22.30 uur. Hart van Nederland heeft een team van zes presentatrices. Gallyon van Vessem, Marlayne Sahupala, Selma van Dijk, Evelien de Bruijn, Sandra Schuurhof en Mirella van Markus presenteren de uitzendingen.

Over De Boekdrukker

Sinds 2013 kunnen bedrijven en consumenten bij online drukkerij De Boekdrukker (deboekdrukker.nl) terecht voor het drukken van kleine en grote oplagen hardcover en softcover boeken. Onze boeken zijn uiterst geschikt voor het maken van eigen jubileumboeken, portfolioboeken, lesboeken, jaarverslagen, scripties, prentenboeken en romans. Bovendien drukken wij ook voordelig brochures, magazines en folders. Het bestelproces kan geheel online worden afgehandeld en onze klantenservice staat dagelijks tussen 9.00 en 18.00 uur voor u klaar.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant