De allure van het boek

Een smaakvol portfolio, een onuitwisbare presentatie of op maat gemaakt lesmateriaal. In boekvorm is de beleving tastbaar en direct. DeBoekdrukker.nl voegt een extra dimensie toe aan de ideeën van de creatieve geest: de charme van papier.

Met één druk op de knop

We leven goeddeels digitaal, online, vluchtig via een internetkabeltje. Met één druk op de knop mailen we een cv, stellen we een fotobibliotheek samen en leggen we wereldwijde netwerken aan. Het is een gewoonte, het is snel en het is effectief. Maar voeg hier de geur van verse inkt, het gewicht van kwaliteitspapier en persoonlijke creativiteit aan toe en je hebt iets waardevols in handen, zowel voor jezelf als voor de opdrachtgever. Je creëert nu eenmaal een compleet andere ervaring als je iemand een nieuw boek voorlegt of dat je een e-mailbestandje stuurt. Het gaat om de attentiewaarde. We willen het weer kunnen aanraken.

Boek creëert meerwaarde

Volgens De Boekdrukker hoeft papier niet in de verdrukking te komen door de digitale ontwikkelingen. ‘Een boek kan juist een enorme meerwaarde creëren voor een product’, zegt Bart van Heijst, oprichter van De Boekdrukker. De creativiteit van de klant is hierbij leidend. ‘De drukker staat vaak met zijn gezicht naar de machine en met zijn rug naar de klant.’ Daar wil ik vandaan blijven. Zo kun je bij ons ook eenvoudig kleine oplagen boeken bestellen, waardoor het boek als verlengstuk van een creatief idee voor iedereen binnen handbereik is.

Webshop van DeBoekdrukker.nl

Op de webshop van DeBoekdrukker.nl kun je via een helder keuzemenu zelf een boek samenstellen. Kies voor A4, A5 of tal van andere afmetingen en het papiergewicht dat past bij het specifieke boek. Sinds de lancering van de website in mei 2013 stromen de positieve reacties binnen en lijkt er in de digitale wereld een nieuwe bladzijde geopend voor het ‘echte’ boek.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant