Dag groep 8 boek

Wij bij De Boekdrukker zijn altijd verheugd als er mooie inspirerende boekjes voorbij komen die gemaakt zijn door onze klanten. Hier willen wij bijzondere aandacht aan geven door middel van onze rubriek ‘uitgelicht’. Het drukken van een boekje is in deze digitale tijd juist een bewuste keuze geworden en daardoor extra bijzonder. Het fijne van boeken is dat je ze overal kunt lezen, waar je ook bent. Je hebt er geen internet voor nodig en geen accu. Gewoon, even een boek uit je kast pakken om aan oma en opa of jouw klant te laten zien. Minder gedoe, fijn voor onze ogen en weer eens wat anders dan een beeldscherm.

DAG groep 8 boek

Jarr Geerligs (www.jarr.nl) heeft een prachtig boekje ontworpen als aandenken voor het afscheid van groep acht. Mooi formaat en fris ontwerp. Hieronder de redenen waarom Jarr ervoor heeft gekozen een boekje te laten drukken.

Waarom dit afscheidsboekje?

Elk jaar verlaten 8ste groepers de 8e Montessorischool Zeeburg. Om ze een blijvend aandenken te geven van hun mede leerlingen en een indruk van de school wordt ze een overzichtsboekje gegeven. Dit jaar is mij gevraagd om het ontwerp voor mijn rekening te nemen. Ilan, mijn oudste zoon, was dit jaar een 8ste groeper en verlaat de school om naar het gymnasium te gaan.

Waarom heeft u gekozen voor softcover boek?

De keuze voor de cover was een financiële keuze. Er was een beperkt budget. Anders was het zeker een hardcover geworden om het boekje nog beter bewaarbaar te laten zijn.

Wat was uw eerste reactie toen u Dag groep 8 boek zag?

Ik was blij met het resultaat. Het voelde goed en het zag er goed uit.

Wat is volgens u de meerwaarde van een gedrukt boekje ten opzichte van een digitale variant? Een gedrukte versie maakt het veel tastbaarder. Zeker in het geval van een aandenken zoals dit DAG 8 boekje.

Eigen Dag groep 8 afscheidsboekje drukken

De Boekdrukker helpt u graag bij het drukken van een softcover boek. Dit kan om een nieuw boek gaan maar ook bij bestaande titels kan het economischer zijn om deze in eigen beheer te verkopen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te onderzoeken wat voor u de mogelijkheden zijn voor het uitgeven van uw eigen boek of magazine.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant