Dubbeltjes en kwartjes boek

Graag brengen wij boeken van onze klanten onder de aandacht bij liefhebbers van het gedrukte boek. Documentairemakers Sarah Sylbing en Ester Gould hebben in eigen beheer het boek ‘Dubbeltjes en Kwartjes’ uitgegeven over schulden en huisuitzettingen in Amsterdam Noord. In dit softcover boek komen verschillende spelers aan het woord – bewoners, hulpverleners, medewerkers van woningbouwcorporaties en beleidsmakers – die allemaal met het thema schuld te maken hebben.

Over het boek

Schulden en huisuitzettingen zijn in Amsterdam Noord een veel voorkomend verschijnsel. De Vogelbuurt staat sinds jaar en dag bekend om zijn armoede en sociale problemen. Hulpverleners, politici en beleidsmakers doen hun best maar er bestaat geen pasklare oplossing voor deze ingewikkelde problematiek. Het boek geeft een beter beeld van deze problematiek door middel van gesprekken met alle betrokkenen. Daarnaast doen de auteurs in hun conclusie een paar suggesties – zowel praktisch als meer ideologisch. De uitvoering van dit boek is in softcover omdat dit vaak goedkoper is dan een hardcover en ook voor onderzoeken, scripties en wetenschappelijke uitgaven meer gangbaar is.

Over de auteurs

Ester en Sarah maken sinds 2006 films in de Vogelbuurt, waar zowel een dorpse sfeer als een Amsterdamse hardheid voelbaar zijn. Het actuele debat over eigen verantwoordelijkheid versus solidariteit is hier de dagelijkse praktijk. De auteurs zijn geen wetenschappers maar journalistieke documentairemakers: openhartige en persoonlijke gesprekken vormen de basis van het verslag.

Het boek bestellen

Bezoek voor meer informatie over het boek de website van Sarah Sylbing.

Uitgeven in eigen beheer

De Boekdrukker helpt u graag bij het uitgeven van boeken in eigen beheer. Dit kan om een nieuw boek gaan maar ook bij bestaande titels kan het economischer zijn om deze in eigen beheer te verkopen. Vraag een vrijblijvende offerte aan om te onderzoeken wat voor u de mogelijkheden zijn voor het uitgeven van uw eigen boek of magazine.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant

Bekijk alle blogs
 • Zelf een boek uitgeven, of ga je een boek schrijven? Lees hier meer over een uitgever of uitgeven in eigen beheer.

  Lees verder
 • De kosten van het drukwerk zijn afhankelijk van verschillende factoren. Ten eerste zijn de oplage van de boeken belangrijk.

  Lees verder
 • Young Adult Fantasy boek debuut uit: Heks van vuur en oorlog. Geschreven door S. Christina. Lees meer over dit meeslepende boek!

  Lees verder
 • Tekst redigeren is erg handig wanneer u een boek heeft geschreven. Maar wat is redigeren precies? U leest het in dit blog vol tips!

  Lees verder