Mama wordt ik een ster

Amsterdam, 28 september 2016 – Op 6 november staat Stefan Krams aan de start van de New York Marathon. Zijn doel is niet alleen over de finish komen, maar ook om zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting KiKa (kinderkanker). Dit doet hij op een bijzondere manier: door het uitbrengen van het kinderboek ‘Mama word ik een ster?’. De Boekdrukker heeft hiervoor het drukwerk geleverd, inclusief een bijdrage aan het crowdfunding-project waardoor dit project gefinancierd kon worden.

Over het boek

In ‘Mama word ik een ster?’ word je meegenomen in het verhaal van de 6-jarige Mila. Zij is ongeneeslijk ziek en is zich er bewust van dat ze niet meer beter wordt. Als zij op een avond niet kan slapen door de pijn, kijkt zij samen met haar moeder naar de sterren. Op de vraag ‘Mama word ik een ster?’ bedenkt haar moeder een wereld van sterrenvriendjes om haar gerust te stellen.

Hardcover kinderboek, A5 staand, matlaminaat omslag, 140 grams HVO papier binnenwerk en full-color bedrukte schutbladen.

Over de auteurs

Om het kinderboek te kunnen verwezenlijken, ging Stefan op zoek naar een illustrator. Al snel wist hij dat hij oud-klasgenoot Merlinna Koerts moest vragen voor dit project. Na een avond brainstormen, stonden de grote lijnen op papier en sloegen zij samen de handen ineen om aan de slag te gaan. Na 3 maanden hard werken is het dan zover; vanaf nu is het kinderboek verkrijgbaar.

Bij het maken van een kinderboek komt toch meer kijken dan Stefan dacht. Naast het vinden van een illustrator en de verhaallijn op papier zetten, moest hij een budget bij elkaar krijgen om het kinderboek te kunnen drukken. Door middel van crowdfunding via VoorDeKunst is het hem gelukt om binnen 45 dagen € 5.205,00 op te halen en de financiering officieel rond te krijgen. Dankzij 100 donateurs, bekend en onbekend, kan het kinderboek nu verkocht gaan worden. Andere klanten van ons hebben ook goede ervaringen met crowfunding pagina’s zoals bijvoorbeeld Voor De Kunst en Kickstarter.

Uitgeven in eigen beheer

De Boekdrukker helpt u bij het uitgeven van boeken in eigen beheer. Dit kan om een nieuw boek gaan maar ook bij bestaande titels kan het economischer zijn om deze in eigen beheer te verkopen. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het drukken van een boek om te onderzoeken wat voor u de mogelijkheden zijn voor het uitgeven van uw eigen boek of magazine.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant