Boek uitgeven in eigen beheer? De Boekdrukker staat met jaren ervaring klaar voor je. Je eigen boek publiceren is nog nooit zo makkelijk geweest. Wij bieden vormgeving en drukwerk tegen de beste prijs. Neem het heft in eigen hand!

Prijzen boekdrukkenEigen boek uitgeven

Boek uitgeven in eigen beheer

Boek uitgeven

Boek uitgeven in eigen beheer? De Boekdrukker staat met jaren ervaring klaar voor je. Je eigen boek publiceren is nog nooit zo makkelijk geweest. Wij bieden vormgeving en drukwerk tegen de beste prijs. Neem het heft in eigen hand!

 • Zelf boeken uitgeven

  Een boek uitgeven en publiceren? Wij adviseren u vrijblijvend over zaken zoals drukwerk, vormgeving, marketing en andere belangrijke onderdelen die van belang zijn bij het uitgeven van een boek in eigen beheer. Op deze pagina vindt u meer informatie over alle zaken waar u rekening mee moet houden. Onze experts helpen u graag verder!

 • Vormgeving van uw boek

  Een mooi vormgegeven boek verkoopt beter! Wij bieden verschillende oplossingen voor het drukklaar maken van uw bestanden als u hier geen verstand van heeft. Daarnaast beschikken wij over betaalbare vormgevingspakketten die een uniek ontwerp op maat garanderen.

 • Boek drukken is een vak

  Voordat wij uw boek gaan drukken, helpen wij u eerst met het bepalen van de juiste uitstraling van het drukwerk. Denk hierbij aan keuzes zoals een hardcoverboek of softcoverboek, de bindingswijze, het papiersoort en andere belangrijke keuzes om uw idee te transformeren in een fantastisch eindproduct.

 • Zelf boeken verkopen

  De grootste uitdaging is het verkopen van uw boek. Omdat wij u volledige ondersteunen op het gebied van drukwerk en vormgeving, heeft u de tijd om u volledig te richten op de (online) promotie van uw boek via de verschillende verkoopkanalen zoals Bol.com, Social Media en het Centraal Boekhuis.

Informatie over boeken uitgeven

Wij helpen u verder

Zelf boeken uitgeven is maatwerk. Daarom kunnen wij tijdens een persoonlijk adviesgesprek veel vragen binnen een korte tijd voor u worden beantwoorden. Daarnaast kunt u in onze creatieve ruimte in Amsterdam ook ‘kaften voelen’ en de verschillende papiersoorten bekijken.

Leestips ter voorbereiding van uw komst:

Om zeker van te zijn dat wij voldoende tijd hebben om u van advies te voorzien is het belangrijk om eerst een afspraak te maken. Om voorbereid te zijn op uw komst verzoeken wij u daarom het afspraakformulier in te vullen.

 • Vormgeving

  Professioneel advies over de look and feel van uw drukwerk

 • Drukwerk

  Uitleg over papiersoorten, afwerkingen en drukbestanden

 • Promotie

  Advies over de marketing van uw boek

Reviews van De Boekdrukker

Zelf uitgegeven boeken van onze klanten

Zelf een boek uitgeven en publiceren? Wij drukken veel verschillende boeken, waaronder jubileumboeken, kunstboeken, roman en leesboeken, kinderboeken maar ook fotoboeken, biografie en levensverhalen, prentenboeken en familieboeken. Daarnaast hebben we veel ervaring met het publiceren van bedrijfspresentaties, kookboeken en magazines. Kortom, u heeft het idee en wij hebben het drukwerk!

Hierboven enkele mooie voorbeelden van onze klanten die hun eigen boek uitgeven. In deze voorbeelden staan, behalve informatie over de auteur en uitleg over de inhoud van het boek, ook productfoto’s van het gekozen drukwerk.