Amsterdam, 20 mei 2014 – De Boekdrukker introduceert de pocketboek! Hierbij dus een nieuwe standaard format in de webshop die het mogelijk maakt om zelf hardcover boeken te drukken in het populaire ‘pocket’ formaat. Het formaat van de pocketboek (13,5 x 20 cm) is uiterst geschikt voor het uitgeven van leesboeken en romans.

Klein formaat, grote voordelen

De belangrijkste voordelen van de pocketboek is dat het tijdens het lezen makkelijk in de hand ligt en probleemloos in een tas of jas kan tijdens het reizen, vanwege zijn handzame formaat. De pocketboek is uitermate geschikt om als promotiemateriaal te dienen voor in een winkel of een bedrijf omdat het weinig ruimte inneemt. Natuurlijk is ook een bijkomend voordeel de lagere prijs omdat er minder papier en inkt nodig is om een pocketboek te maken.

Gratis druksjablonen

Net als bij alle andere formaten die in de webshop van De Boekdrukker te vinden zijn, beschikt dit formaat boek ook over gratis ontwerpsjablonen voor Adobe InDesign en Microsoft Word. Deze sjablonen zijn te vinden onder het tabje ‘Productassistent’ op de productpagina van het boek. Doordat De Boekdrukker deze sjablonen beschikbaar stelt voor haar klanten, kan iedereen -met en zonder ervaring van grafische vormgeving- gemakkelijk zelf boeken drukken.

Uitgeven in eigen beheer

Gebruikt onze service om uw boeken uit te geven in eigen beheer, net als vele klanten van ons. Vaak gaat het om een nieuw boek maar regelmatig komt het voor dat bestaande uitgaven, die in het verleden in grote oplagen waren gedrukt, nu in een veel kleinere oplage worden bijbesteld omdat dit veel economischer is. De schrijver of uitgever blijft zo niet achter met dozen vol onverkochte boeken en bovendien zijn kleinere oplagen duurzamer omdat er alleen geproduceerd wordt waar ook werkelijk vraag naar is.

Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice indien u meer informatie wenst over onze producten en diensten.

Over De Boekdrukker

Sinds 2013 kunnen bedrijven en consumenten bij online drukkerij De Boekdrukker terecht voor het drukken van kleine en grote oplagen hardcover en softcover boeken. Onze boeken zijn uiterst geschikt voor het maken van eigen jubileumboeken, portfolioboeken, lesboeken, jaarverslagen, scripties, prentenboeken en romans. Bovendien drukken wij ook voordelig brochures, magazines en folders. Het bestelproces kan geheel online worden afgehandeld en onze klantenservice staat dagelijks tussen 9.00 en 18.00 uur voor u klaar.