Zomerse avonturen

In de zomer staat er hopelijk een hoop vrije tijd voor u klaar, tijd om erop uit te gaan en vele avonturen te beleven! Van vakantie tot dagjes uit tot nachten lang opblijven. Deze avonturen wilt u natuurlijk niet vergeten zodra de zomer voorbij is, u wilt ze vastleggen zodat u er altijd op terug kunt kijken! Welke middelen zijn daar het meest geschikt voor? In deze blog geven we u een aantal tips om uw vakantie, letterlijk, onvergetelijk te maken!

Fotoboek drukken

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. We leven in een tijdperk waarbij de mobiele telefoon niet uit onze handen is weg te slaan, dus waarom zou u hem dan niet af en toe op cameramodus hebben staan om zoveel mogelijk van uw vakantie vast te leggen voor een fotoboek?

Na uw vakantie kunt u thuis rustig de leukste, mooiste en grappigste foto’s verzamelen en vereeuwigen in een prachtig fotoboek! Indien u drukklare bestanden kunt aanleveren, dan voorziet onze klantenservice u graag van de juiste aanleverspecificaties. Geen verstand van grafische software? Geen probleem, u kunt bij ons uw boek ook in Word maken.

Reisverslag maken

Met foto’s kunt u de sfeer van dat ene moment heel goed proeven. Om nog dieper in het moment op te gaan, kunt u een reisverslag schrijven. Gedurende uw roadtrip door Amerika bijvoorbeeld! Met een reisverslag kun u uw exacte gedachtes vastleggen en zodoende op ieder gewenst moment herleven.

Combineer!

U kunt deze twee opties natuurlijk ook combineren tot een reisverslag met ondersteunende foto’s, of een fotoboek met begeleidende teksten, maak het zoals u wilt. Het is uw avontuur, uw herinnering.

Dus, ga erop uit, beleef die avonturen en leg ze voor altijd vast! De Boekdrukker helpt u graag bij het vormgeven van uw uiteindelijke avontuur. Of dat een fotoboek of een reisverslag is, of allebei; alles kan bij De Boekdrukker! Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een scherpe prijsopgave.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant