Knderboek Tooby

Regelmatig drukken wij kleine en grote oplagen prentboeken die in eigen beheer zijn uitgegeven. Meestal gaat het dan om een idee van een schrijver en/of illustrator die na een lange periode van voorbereiding klaar is voor de laatste stap van het proces: het boek drukken. Ons drukwerk leent zich uitstekend voor dit type boek op het gebied van prijs en kwaliteit. In dit artikel zetten wij een paar geslaagde voorbeelden voor u op een rijtje. Misschien dat u na het lezen ook deze stap durft te wagen.

Boek van Janouk
Dit vierkante hardcoverboek bestaande uit kleine verhalen met illustraties is bedoeld voor paardenliefhebbers van alle leeftijden. De verhalen bestaan uit waargebeurde gebeurtenissen uit het leven van Haflinger paard Janouk, ook wel ‘Her Royal Badness’ genoemd. De teksten van deze -vaak ondeugende- streken zijn opgetekend door eigenaar Corinne Kalisvaart en de illustraties zijn gemaakt door haar nicht, Jacqueline van Heerlingen.

Te bestellen via de website van Boek van Janouk

SuperPien

SuperPien redt alle beesten is een hardcover A4 prentenboek voor eigenlijk alle leeftijden, om voor en door te lezen. De gedichtjes gaan over SuperPien en over allerlei dieren die zij tegenkomt tijdens haar avonturen. Elk verhaaltje heeft een moraal en de prachtige bijbehorende prenten zorgen voor een echte beleving van het gedicht. Zo is er een rups die gepest wordt, een eend die beseft dat zijn vrienden ontzettend belangrijk zijn, een mereltje dat te ongeduldig is en nog veel meer! Dit boek is geschreven door auteur Eline Vermeulen en illustrator Jan Schinkel.

De Wollef en de seven geitjes

Wij hebben op ons blog reeds een artikel staan over dit bijzondere A5 hardcoverboek geschreven in het middeleeuwse Bargoens. Ontwerpbureau Yazoka heeft het gehele project in eigen beheer uitgevoerd. Dit wil zeggen het (her)schrijven van de teksten, de illustraties en een zeer succesvolle marketingcampagne waardoor het boekje inmiddels verkrijgbaar is bij het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum Amsterdam om er maar een paar te noemen.

Te bestellen via de website van DeWollef

Kinderboeken publiceren in eigen beheer

De Boekdrukker helpt u graag bij het drukken van kinderboeken. Dit kan om een nieuw boek gaan maar ook bij bestaande titels kan het economischer zijn om deze in eigen beheer te verkopen. Vraag eens een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor het uitgeven van uw eigen kinderboek.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant