Gepersonaliseerde boek drukken

Marketeers weten het al langer: Het geven van een gepersonaliseerde boek aan relaties en (toekomstige) klanten is een schot in de roos. Een gepersonaliseerde boek geven komt over als een waardevol gebaar en wordt doorgaans erg gewaardeerd. Een bijkomend voordeel is dat het niet snel bij het oud papier beland en lang op het bureau of in de boekenkast blijft staan. Indien je echt iets bijzonders wilt geven dan kan je het boek ook personaliseren door bijvoorbeeld het logo van het bedrijf of de naam van de begunstigde op de cover van het boek te zetten.

Gepersonaliseerde cover

Wij kunnen niet alleen gepersonaliseerde boeken drukken, ook is het mogelijk dat wij bijvoorbeeld een reeks boeken drukken waarbij elke omslag gepersonaliseerd. Dit kan door middel van het wijzigen van de naam van de ontvanger en/of bedrijfslogo op de omslag. U kunt in uw ontwerp aangeven welke delen moet veranderen tijdens het drukken. Behalve het ontwerp van de omslag levert u een  lijstje van namen of een reeks logo’s aan waarmee wij aan de slag kunnen. De inhoud van elk boek zal identiek zijn en de omslag zal dus per boek afwijken, maar dan heeft u toch een gepersonaliseerde boek.

Leuke ideeën ter inspiratie

Hieronder een paar leuke ideeën uit de praktijk wat u zoals kunt doen met deze mogelijkheden:

Notitieboek dat er uitziet als echt boek

U kunt een omslag ontwerpen van bijvoorbeeld een fictief bestseller boek. De naam van de schrijver is dan de naam van de ontvanger van het gepersonaliseerde boek. Deze kunnen wij vermelden op de voorkant van het boek, op de rug en op de achterkant bij de ‘reviews’, waar grote internationale kranten dit boek zogenaamd aanbevelen met 5 sterren. Het binnenwerk kunt u naar eigen inzicht vullen met een bedrijfspresentatie, geheel blanco of gelinieerd laten of een combinatie hiervan.

Logo wissel

Hiervoor kunt u een sprekende omslag ontwerpen met tekst en grafische onderdelen. U kunt het logo van uw klant per boek veranderen. Daarnaast kunt u ook een tekst-element zoals de bedrijfsnaam of contactpersoon laten veranderen (zie het voorbeeld hierboven). Voor het binnenwerk kunt u bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie maken van uw eigen bedrijf en eventueel notitiepagina’s toevoegen.

Meer informatie over het drukken van een gepersonaliseerde boek? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant