Vormgeving de Boekdrukker

Regelmatig krijgen wij het verzoek van klanten om te assisteren bij het vormgeven van drukwerk. Bijvoorbeeld: het boek is zo goed als af in het programma Word, maar om er een professioneel uitziend geheel van te maken ontbreekt nét dat stukje kennis en ervaring. Geen nood, De Boekdrukker beschikt over creatieve vormgevers en DTP-ers die u graag verder helpen.

Drukklare bestanden

Het succes van een boek wordt niet alleen bepaald door de kwaliteit van de gekozen drukker, maar hangt ook af van de technische kwaliteit van het ‘drukklare PDF’ die bij de drukkerij wordt aangeleverd. De vormgevers van de De Boekdrukker hebben, dankzij aantoonbare werkervaring en opleidingen, alle kennis en kunde in huis om u verder te helpen met het ontwerpen van uw boek, brochure of magazine. Op deze manier verzorgen wij niet alleen technisch goed drukwerk, maar helpen wij u ook graag met de lay-out en vormgeving.

Voordelige vormgeving

Het Engelse spreekwoord “Don’t judge a book by its cover’ gaat in de realiteit vaak niet op. Bekijk onze voordelige vormgevingspakketten om meer te weten te komen over het opmaken van uw drukwerk. Voordat de designer aan de slag gaat, vindt er eerst een persoonlijk adviesgesprek plaats om uw wensen en voorkeuren door te nemen. Indien u niet het hele boek wilt laten ontwerpen dat is dit ook mogelijk. De werkzaamheden kunnen ook klein van aard zijn, zoals het omzetten van een bestaand ontwerp naar een PDF, het redigeren van uw boek of het vertalen van uw eigen ideeën naar een mooi ontwerp. Vraag een vrijblijvende offerte aan indien u een exacte prijsopgave nodig heeft voor drukwerk, DTP of vormgeving.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant