Notitieboek drukken

Notitieboek bedrukken

Home » Soorten boeken » Notitieboek drukken

Notitieboek bedrukken

Boek symbool

Een origineel notitieboek bedrukken? Wij begeleiden in de ontwerpfase en drukken uw notitieboek of invulboek naar uw eigen idee. Dit kan vanaf 100 stuks. U krijgt advies van ervaren professionals en keuze uit vele opties qua vormgeving, materialen en afwerking. Wilt u meer weten over de kosten van een notitieboek of andere vragen? Lees hier meer.

Beste kwaliteit

Honderden 5-sterren beoordelingen

Vakkundig advies

Behulpzame klantenservice

Boek drukken

Oplage 100 tot 100.000

Notitieblok met logo

Notitieblok met logo

Kosten notitieboek met logo

Wij zijn de voordeligste partij als het gaat om boeken in eigen beheer laten drukken. En dat geldt ook voor notitieboeken. Met onze ervaring helpen we u een persoonlijk notitieboek te maken. De kosten van een notitieboek bedrukken of een eigen notitieblok met logo hangen natuurlijk af van de vele mogelijkheden die we bieden qua formaat, papiersoort, afwerking en bindwijze. In het offertetraject is aan alles gedacht, en onze medewerkers begeleiden u persoonlijk bij al deze keuzes.

Notitieboek bedrukken: Dit zijn de veelgestelde vragen

Waarom zou ik een eigen notitieboek laten bedrukken?

Een notitieboek is een simpel en toch heel bijzonder ding. Het brengt ideeën uit hoofden de werkelijkheid in. Stap één is het opschrijven. Structuur aanbrengen in een brei van gedachten. Het kan ook helpen bij documentatie of reflectie. Als een soort dagboek. Een notitieboek laten bedrukken kan bij ons aan de buitenkant, op de hard- of softcover. Maar ook voor de inhoud zijn de mogelijkheden eindeloos. Een pagina per dag met vaste vragen bijvoorbeeld. Of een sjabloon om een planning in te maken. U levert de drukklare bestanden in Word of Pages aan in een gratis beschikbaar Word-sjabloon. Met opmaak instructies en praktische designtips is het niet moeilijk. Liever gewoon gelinieerd papier? Dat kan natuurlijk ook.

Notitieboek of notitieblok met logo: wat zijn de kosten?

Het laten bedrukken van een notitieboek of notitieblok met logo kan bij De Boekdrukker heel voordelig. De precieze prijs is afhankelijk van deze factoren: de oplage, de keuze voor een hard- of een softcover notitieboek, het formaat en het aantal pagina’s. Verder heeft u de keuze uit vele papiersoorten, kleurgebruik of zwart-wit, en verschillende manieren waarop het notitieblok afgewerkt kan worden. In het offertetraject passeren alle mogelijkheden de revue. Natuurlijk adviseren we waar nodig en kunt u in het kenniscentrum alles lezen over de opties die er zijn als u een notitieboek laat bedrukken.

Wat is een drukklaar bestand?

Een drukklaar bestand kan direct worden gebruikt om uw notitieboeken te laten bedrukken. Zo’n bestand moet van het juiste formaat zijn (PDFX1a), aan bepaalde afmetingen voldoen en ook snijtekens en afloop bevatten. De afbeeldingen moeten in de juiste resolutie staan. Wij adviseren 150 tot 300 dpi voor een redelijk resultaat. Om een drukklaar bestand aan te leveren kunt u tegen een meerprijs gebruik maken van onze vormgevers die de gehele opmaak uit handen nemen. Zelf doen mag ook, de gratis Word-sjablonen en onze ontwerpgids zijn speciaal ontwikkeld om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Hoe kan ik een persoonlijk notitieboek maken in Word?

Een notitieboek maken met gepersonaliseerde inhoud, dat vraagt om enige kennis en vaardigheid op grafisch gebied. De Boekdrukker is een voordelige drukkerij en kan tegelijkertijd ontzorgen. Daarom hebben we twee mogelijkheden voor het opmaken van uw notitieblok met logo of notitieboek in Word. 1) U laat de vormgeving door onze vormgevers doen tegen een meerprijs. U heeft er dan geen omkijken meer naar. 2) U maakt het boek zelf op met onze handige (en gratis!) Word-sjablonen. De uitgebreide ontwerpgids is hier een handig hulpmiddel bij. Vragen? Neem gerust contact op.

Notitieboek laten bedrukken, welke papiersoorten kan ik kiezen?

Als u een notitieboek laat bedrukken, wilt u natuurlijk dat het een praktisch en handzaam boekje is. En dat het papier prettig is om op te schrijven. Een belangrijke beslissing bij het samenstellen van een eigen notitieboek is om deze redenen de papiersoort. Er zijn veel verschillende soorten papier beschikbaar en ze hebben allemaal hun eigen bijzonderheden. Duurzaam, spierwit, glad of korrelig… Wilt u weten welke papiersoort prettig voelt voor uw pen en ook duurzaam is? Of welk papier mooi wit is en vulpeninkt absorbeert? Onze adviseurs hebben al deze kennis paraat. Vraag ons om advies!

Wat is de levertijd als jullie mijn notitieboek bedrukken?

Dat is zo niet te zeggen. Het opmaken, drukken, inbinden en afwerken kost bij het ene (notitie)boek veel meer tijd dan bij het andere boek. Er spelen veel factoren mee zoals het aantal pagina’s, de hoeveelheid boeken en de materialen die erbij komen kijken. Verder hebben we te maken met een productieplanning waar we de werkzaamheden moeten inpassen. De snelste manier om erachter te komen wat de levertijd in uw geval zou zijn, is het aanvragen van een offerte. U vult de gewenste deadline in, en wij gaan aan de slag om dat te halen. Als dit niet mogelijk is, hoort u van ons uiteraard wat wel haalbaar is.

Hoe krijg ik de notitieboeken geleverd?

De Boekdrukker regelt de verzending met vaste partners. De notitieboeken zijn verpakt in handzame dozen. Handig om in kleinere hoeveelheden onder ontvangers, klanten of verkopers te verspreiden. Bij grote oplages kunt u een pallet verwachten waarop de dozen gestapeld zijn. Voor extra bescherming kunnen we de boeken per stuk in krimpfolie sealen tegen een kleine toeslag. De afgesproken leverdatum is -door onze levergarantie- gegarandeerd de dag dat we de boeken bij u aanbieden. Natuurlijk kunt u de zending zodra hij onderweg is volgen met een track and trace.

Waarom een eigen notitieboek laten maken door De Boekdrukker?

Wij houden van boeken drukken. En dat merkt u tijdens het proces om uw eigen notitieboek te laten drukken.

 • De voordeligste tarieven als het gaat om boeken drukken in eigen beheer.
 • Helderheid en transparantie in onze werkwijze en het hele proces.
 • U krijgt persoonlijke hulp bij de vele keuzes in het offertetraject, van een vast contactpersoon.
 • U krijgt de keuze uit vele mogelijkheden qua materialen, formaten en afwerkingen.
 • Een eigen notitieboek maken kan al bij een minimale oplage van 100.
 • We hebben gratis professionele Word-sjablonen en een praktische ontwerpgids voor u beschikbaar.
 • De beste kwaliteit inbinden (genaaid gebonden) is vanzelfsprekend mogelijk.
 • U weet zeker wanneer u de boeken in huis heeft dankzij de levergarantie.
Welke formaten notitieboeken kan ik laten bedrukken?

Dit zijn de standaardformaten van De Boekdrukker:

 • A4 en A5 staand en liggend
 • 170 x 240 mm (wetenschappelijk) staand en liggend
 • Vierkant in drie formaten: 289 x 289, 210 x 210 en 148 x 148
 • 135 x 210 mm (pocketboek) staand en liggend
 • 125 x 200 mm (pocketboek mini) staand en liggend
 • Andere formaten mogelijk, vul het in bij de offerteaanvraag en het komt in orde (of u hoort nog van ons)
Is het mogelijk een gratis proefdruk van mijn notitieboek te krijgen?

Als u een eigen ontwerp notitieboek of notitieblok met logo wilt laten drukken, is De Boekdrukker de voordeligste partij. Gratis proefdrukken zijn dan ook niet opgenomen in de marge. Wij begrijpen het als u graag een proefdruk ontvangt en daarom kunt u een ongebonden proefdruk bestellen tegen een minimale toeslag op de totaalkosten. Het is wel een aanrader. Want een proefdruk geeft u de mogelijkheid om het papier te voelen, het formaat eens in handen te houden en een laatste kritische blik te werpen. Als er nog wijzigingen nodig zijn, kan dat. En zo zorgt een proefdruk voor een perfect eindresultaat van uw notitieboek.

Ga naar de bovenkant