Jubileumboek drukken

Jubileumboek drukken

Home » Soorten boeken » Jubileumboek drukken

Jubileumboek drukken

Boek symbool

Heeft u geschiedenis geschreven? Vang de geest van uw mijlpaal, maar dan in een alomvattend naslagwerk die mensen in de ogen doet wrijven. Door jarenlange ervaring maken wij van uw persoonlijke wensen een rijke, blijvende herinnering. De vormgeving kunnen wij desgewenst ook voor u verzorgen! Heeft u hiervoor al een datum in gedachte? Graag luisteren wij eerst aandachtig naar uw verhaal alvorens wij uw jubileumboek op maat drukken. Help uzelf, neem vandaag nog contact met ons op!

Beste kwaliteit

Honderden 5-sterren beoordelingen

Vakkundig advies

Behulpzame klantenservice

Boek drukken

Oplage 100 tot 100.000

Wat kost een jubileumboek drukken?

Wilt u zo goedkoop mogelijk een jubileumboek drukken? Wij komen u hier koste wat kost in tegemoet zonder aan kwaliteit in te leveren. Uiteindelijk is de totaalprijs wel afhankelijk van uw voorkeuren. Had u bijvoorbeeld al gedacht aan de oplage, het aantal pagina’s, de papierkeuze, het type kaft, kleurgebruik, bindingswijze of de afwerking?

Het is heel menselijk als u nu keuzestress ervaart, maar maakt u zich vooral geen zorgen! Wij begeleiden u door het gehele proces. Te beginnen met de offertefase:

Veel gestelde vragen over jubileumboeken

Wat is een jubileumboek?

Waar een jubileum een herdenking is van een gebeurtenis (bruiloft, oprichting, indiensttreding, etc.), is een jubileumboek dus een naslagwerk van een prestatie die in een bepaalde periode is neergezet. Veelal gaat het hier om de bedrijfsprestatie, een bruiloft of bestaansgeschiedenis.

Wat kost het drukken van een jubileumboek?

De kosten van een jubileumboek drukken hangt af van de oplage, uitvoering, aantal pagina’s etc. zoals reeds boven omschreven. Zonder kennis van uw project is het voor ons lastig om een kostenplaatje te schetsen. Na het aanvragen van een offerte krijgt u snel meer duidelijkheid omtrent de kosten die gemoeid zijn bij het drukken van een jubileumboek.

Hoe werkt een jubileumboek drukken bij de Boekdrukker?

Van begin tot eind krijgt u professionele begeleiding van een persoonlijke contactpersoon. Aan de hand van uw eigen wensen en onze uitgebreide ontwerpgids levert u een ontwerp in. Vervolgens volgt er een controleronde die bij groen licht overgaat op de start van het drukproces. Hierop volgt het bestelproces, waarin u eventueel op aanvraag een proefdruk kunt ontvangen. In de afrondingsfase kunt u binnen afzienbare tijd uw jubileumboek verwachten.

Op welk soort papier kan ik mijn jubileumboek laten drukken?

In het offerte-formulier staan alle soorten papier die waarop wij uw jubileumboek drukken kunnen. In de offerte kunt u zelf ook uw wens voor een specifiek soort papier invullen. Helaas kunnen wij u geen garantie bieden voor het gebruik van uw gewenste soort papier.

Wat is de levertijd van mijn jubileumboek?

De levertijd van uw jubileumboek is afhankelijk van uw oplage en de door u gekozen opties.

Kan ik mijn jubileumboek als cadeau laten inpakken?

U krijgt uw jubileumboeken in handzame dozen afgeleverd. Tegen een kleine vergoeding worden ze per stuk geseald in krimpfolie.

Waarom mijn jubileumboek drukken bij de Boekdrukker?
  • Veel opties en leuke uitvoeringen mogelijk vanaf 100 stuks
  • Hele scherpe prijzen, ook voor offset (hoge oplage, vanaf 500 stuks)
  • Uitgebreide begeleiding
  • Hulp bij maken keuzes vooraf (tijdens offertefase)
  • Gratis Word-sjablonen
  • Genaaid gebonden boeken voor de beste kwaliteit
Wat is een drukklaar bestand?

Een drukklaar bestand is een bestand dat direct kan worden gebruikt om een jubileumboek te drukken. Door drukklare bestanden aan te leveren, kunnen wij snel starten met het drukproces. Een drukklaar bestand heeft het juiste bestandsformaat (PDFX1a), maar ook de juiste afmetingen, snijtekens, afloop en afbeeldingen in een juiste resolutie. Bekijk de ontwerpgids voor softcover boeken voor uitgebreide informatie over het aanleveren van drukklare bestanden.

Kan ik zelf mijn jubileumboek samenstellen?

Ja, indien u afwijkt van de standaard keuzes kunt u uw eigen specificaties indienen via het offerte formulier.

Wanneer moet ik een offerte aanvragen?

Het is verstandig als u een offerte aanvraagt wanneer u serieus overweegt om een jubileumboek wilt laten drukken. Wees tijdig met het aanvragen van de offerte en het plannen van de leverdatum. Vooral met extra’s in het boek kan de levertijd een rol gaan spelen. Zeker als het jubileumboek op een specifieke datum en tijd uitgedeeld moet worden.

Op welke wijze kan ik mijn jubileumboek laten kaften?

Wij kunnen uw jubileumboek op zowel een softcover als hardcover drukken. Voor een langdurig kwaliteitsbehoud en gebruiksgemak van uw jubileumboek raden wij u aan om net als 95% van onze klanten te kiezen voor een hardcover versie.

Welke hulp biedt de Boekdrukker mij in het creatieproces?

Indien u van Microsoft Word gebruik maakt kunnen wij u gratis Word-sjablonen aanbieden. Voor vormgevers hebben wij een handige handleiding gemaakt. Met inachtneming van het auteursrecht is deze handleiding niet openbaar te downloaden. U kunt deze dus op aanvraag van ons ontvangen.

Wat moet ik aanleveren voor mijn jubileumboek?

Wij vragen u om ons drukklare bestanden toe te sturen die zijn opgemaakt via onze instructies, zoals bijvoorbeeld in het algemeen in de ontwerpgids staat. Indien u ervoor kiest om het jubileumboek zelf op te maken kunt u gebruik maken van onze gratis Word-sjablonnen. Uiteraard kan onze vormgever al het werk voor u uit handen nemen. U hoeft dan alleen nog uw selectie van tekst en beeld aan te leveren.

Wat is de vereiste fotokwaliteit voor mijn jubileumboek?

Wij verzoeken u om foto’s van minimaal 150 tot 300 dpi aan te leveren als u een redelijk resultaat wilt. Bij deze willen wij u waarschuwen voor het gebruik van foto’s met een lage resolutie die u ofwel zelf heeft gemaakt óf van het web hebt geplukt. Bovendien kunnen fotobestanden ook aan kwaliteit verliezen wanneer u ons deze per mail of WhatsApp toestuurt. Op verzoek en na overleg drukken wij uiteraard de foto af, ook als het van mindere kwaliteit is.

Wat kan er verder fout gaan in het aanleverproces?

Het kan een chaos worden. Hopelijk bent u het met ons eens dat beide partijen er baat bij hebben om de lijntjes van het aanleveren van materiaal zo kort mogelijk te houden. Om te voorkomen dat verschillende mensen van dezelfde partij ons van alles aanleveren, ontvangen wij de bestanden graag via één contactpersoon. Op deze manier pogen wij het proces overzichtelijk te houden. Wij hopen op uw begrip.

In welke oplage kan ik mijn jubileumboek drukken?

U kunt uw jubileumboek al vanaf 100 stuks bij ons laten drukken. Zelfs in het geval van bijzondere uitvoeringen, zoals met linnen of kunstleer.

Kan ik kosteloos een proefdruk ontvangen?

Nee, u kunt geen gratis proefdruk van uw te drukken boek ontvangen. Tegen een kleine vergoeding krijgt u wel een ongebonden proefdruk toegestuurd.

Ga naar de bovenkant