Bedrijfsboek drukken

Bedrijfsboek drukken

Home » Soorten boeken » Bedrijfsboek drukken

Bedrijfsboek drukken

Boek symbool

Zelf een bedrijfsboek maken? Bij De Boekdrukker bent u aan het goede adres voor persoonlijke begeleiding en een resultaat van professionele kwaliteit. In oplages vanaf 100 stuks. Alles zelf doen? Of ontzorgd worden door onze professionals? U kunt met ons alle kanten op. Ons doel is uw boek professioneel gedrukt tegen de laagste prijs.

Beste kwaliteit

Honderden 5-sterren beoordelingen

Vakkundig advies

Behulpzame klantenservice

Boek drukken

Oplage 100 tot 100.000

Kosten bedrijfsboek drukken

Bent u benieuwd wat het gaat kosten om een boek te drukken? Dit wordt bepaald door het formaat, de kaft, het papiersoort en (speciale) afwerkingen. Bij De Boekdrukker gaan we voor de best mogelijke kwaliteit. Uw idee in de mooiste uitvoering, dat vraagt om gedegen advies. Onze ervaren medewerkers denken met u mee en zorgen dat het boek naar uw wens is. De mogelijkheden zijn eindeloos. Snel ontdekken wat een bedrijfsboek drukken in uw geval zou kosten? Vraag dan onderstaand een offerte aan.

Veel gestelde vragen over een bedrijfsboek maken

Waarom zou ik een eigen bedrijfsboek laten maken?

Een boek over uw bedrijf is een mooi idee als er een jubileum te vieren is. Geef het cadeau aan alle medewerkers. Het documenteren van gebeurtenissen in de geschiedenis van de organisatie geeft iedereen die verbonden is aan het bedrijf iets om op terug te kijken. Iets om te delen met anderen. Er zijn ook andere redenen om een boek voor uw bedrijf te ontwikkelen. Denk aan een overzicht van al uw producten of een brandbook waarin u uw merk en waar het voor staat vastlegt. Zodat iedereen hiervan op de hoogte is en zich dat merkgevoel eigen kan maken. U start eenvoudig met een van onze gratis Word-sjablonen en een ontwerpgids vol handige instructies.

Bedrijfsboek maken: wat zijn de kosten?

De Boekdrukker gaat voor hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs. Voordat we u de precieze prijs kunnen noemen hebben wij een aantal vragen. Wat is de gewenste oplage? Wilt u een hard- of softcoverboek? Welk formaat? Hoeveel pagina’s? Welke papiersoort? Kleur of zwart-wit? Hoe mogen wij het boek afwerken? Als u een offerte aanvraagt zijn dit de vragen die u mag beantwoorden. Niet de makkelijkste beslissingen. Daar helpen we u graag bij, geeft u het met een muisklik aan tijdens het invullen van het offerteformulier en we lopen er samen doorheen. Eenmaal ingevuld krijgt u snel reactie en heeft u inzicht in het kostenplaatje.

Wat is een drukklaar bestand?

Dat is een bestand van PDFX1a formaat dat we direct kunnen drukken, snijden en inbinden. Daarom moeten de pagina’s ook voorzien zijn van snijtekens en afloop. Als er foto’s of afbeeldingen in het bedrijfsboek komen, is het belangrijk dat deze de juiste resolutie hebben. Dat is 300 dpi voor de beste kwaliteit. Heeft u zelf geen tijd of vindt u het lastig om uw manuscript tot drukklaar bestand om te zetten? Maak dan tegen een meerprijs gebruik een ervaren vormgever van De Boekdrukker. Voor degenen die handig zijn met Word hebben we gratis Word-sjablonen beschikbaar en onze ontwerpgids is speciaal ontwikkeld om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Hoe kan ik een bedrijfsboek maken in Word?

Een bedrijfsboek maken volgens eigen ontwerp? Dat kan ook als u geen vormgever bent. Wij hebben er in ieder geval alles aan gedaan om deze voordelige keuze makkelijk voor u te maken. Onze Word-sjablonen zijn een goede basis om mee te starten. U maakt een keuze, vult het in met uw eigen tekst en afbeeldingen en past aan waar nodig. De ontwerpgids helpt u hierbij met handige instructies. Ziet u er niet overheen? Dan kunt u de vormgeving tegen een meerprijs door ons uit handen laten nemen. Het levert u tijd op voor andere zaken. Meer weten? Neem gerust contact met onze klantenservice op.

Uit wat voor soort kaften kan ik kiezen voor het bedrijfsboek?

In de offerteaanvraag krijgt u als eerste de keuze tussen een hardcover en een softcover. Een hardcover is (het woord zegt het al) een harde kaft van wat dikker karton. Deze kan voorzien worden van een papieren afwerking maar ook bijzondere afwerkingen zoals (kunst)leer of stof zoals linnen zijn mogelijk. De bladzijden zitten bij hardcoverboeken in de kaft genaaid. Een softcover is een kaft van dunner en buigzaam karton. Hardcover boeken blijven het langst mooi. Bij bedrijfsboeken zien wij in de meeste gevallen een hardcover. Het zijn meestal ook boeken die lange tijd mooi moeten blijven omdat het herinneringsboeken zijn die nog lang bewaard blijven.

Is het mogelijk een gratis proefdruk van het bedrijfsboek te krijgen?

Wij begrijpen uw wens voor een proefdruk. Bij De Boekdrukker kunt u in de meeste gevallen dan ook een ongebonden proefdruk opnemen in de offerte, tegen een toeslag. Een proefdruk is een extra check. Als u de bladzijden in handen heeft en het papier kunt voelen, krijgt u pas echt een indruk van hoe het boek straks wordt. Bevalt het formaat? Is de lettergrootte naar wens? Leest het prettig? Of ziet u nog typefouten? Wijzigingen kunnen nu nog gemaakt worden en het drukklare bestand kan in perfecte staat door naar de drukker.

Wat is de levertijd als ik mijn bedrijfsboek laat drukken bij De Boekdrukker?

Een boek drukken is maatwerk. Het is dan ook logisch dat het het ene bedrijfsboek meer tijd in beslag neemt dan het andere. De factoren die de levertijd bepalen zijn voornamelijk de oplage, het aantal pagina’s en de afwerking. U en al onze andere klanten krijgen een plekje in de productieplanning, waarbij wij rekening houden met uw deadline. Wilt u direct checken of uw ideale deadline haalbaar is? Vraag dan een offerte aan. Als de door u ingevulde deadline niet haalbaar is, nemen wij contact met u op voor overleg.

Hoe worden de bedrijfsboeken afgeleverd?

Wij versturen uw boeken met vaste verzendpartners nadat we ze goed ingepakt hebben.

 1. Als u hiervoor gekozen heeft- de boeken per stuk sealen in krimpfolie.
 2. Handzame dozen vullen met uw bedrijfsboeken.
 3. In geval van grote oplage- opstapelen op een pallet. Op de dag dat we de boeken bij u afleveren krijgt u van ons bericht, zodat u altijd aanwezig kunt zijn voor ontvangst.

Zorg bij grote oplages voor voldoende opslagruimte voor de pallet. En houdt u er rekening mee dat de bezorger alleen op de begane grond levert?

Waarom een bedrijfsboek laten drukken bij De Boekdrukker?

Boeken drukken is onze specialiteit. En er is nog meer:

 • Bedrijfsboek drukken in eigen beheer? Wij hebben de gunstigste prijzen.
 • Wij zijn duidelijk en eerlijk in onze communicatie, door het hele proces heen.
 • Een vast contactpersoon helpt u bij het samenstellen van uw eigen boek.
 • Een breed palet aan materialen en mogelijkheden. Uw boek is maatwerk.
 • Een bedrijfsboek drukken kan vanaf 100 stuks.
 • Makkelijk zelf uw boek opmaken door middel van gratis Word-sjablonen en een ontwerpgids.
 • Onze ervaren mensen nemen de tijd om u persoonlijk te adviseren.
In welk formaat kan ik het bedrijfsboek laten drukken?

In principe is alles mogelijk. Onderstaand een aantal standaardformaten die u wellicht kunnen helpen om het formaat voor uw boek te bepalen.

 • A4 en A5 staand en liggend
 • B5 170 x 240 mm (wetenschappelijk) staand en liggend
 • Vierkant in drie formaten: 285 x 285, 210 x 210 en 148 x 148
 • 135 x 210 mm (pocketboek) staand en liggend
 • 125 x 200 mm (pocketboek mini) staand
 • Niet-standaard formaten zijn ook mogelijk. Vul het in bij de offerteaanvraag.

Eigen bedrijfsboek uitgeven? Zij gingen u voor

Ga naar de bovenkant