Agenda maken

Eigen agenda drukken?

Home » Soorten boeken » Agenda maken

Een agenda maken

Boek symbool

Een agenda maken die u zelf ontwerpt? Dit kan al vanaf 100 stuks. Daarnaast krijgt u hulp bij de samenstelling van een zelfontworpen agenda of planner. Voordelig geproduceerd met persoonlijk advies en premium materialen. Wij helpen ook graag met de vormgeving van uw agenda.

Beste kwaliteit

Honderden 5-sterren beoordelingen

Vakkundig advies

Behulpzame klantenservice

Boek drukken

Oplage 100 tot 100.000

Een eigen agenda maken

Eigen agenda drukken

De laagste kosten

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het maken van een agenda? Dit heeft te maken met een aantal belangrijke factoren. Kiest u bijvoorbeeld voor een hardcover- of softcover agenda? Daarnaast heeft de prijs ook te maken met de papiersoort en of deze in kleur of zwart-wit wordt gedrukt. Wilt u een precies weten wat de kosten zijn voor het maken van uw agenda? Vraag dan een offerte aan.

Veel gestelde vragen over dit onderwerp

Waarom zou ik een eigen agenda maken?

Een agenda zet dromen om in plannen. Het hakt grote doelen in kleine stapjes en zorgt dat ze steeds dichterbij komen. De beste manier van plannen? Er zijn vele visies op. Hoeveel taken doen per dag is haalbaar? Hoe worden deadlines gehaald? Is er ruimte voor creativiteit en vrije tijd? Een weekoverzicht of een pagina per dag? Is er ruimte om terug te kijken en te reflecteren? U bent het creatieve brein. Lever ons drukklare bestanden aan of via Word of Pages met ons gratis Word-sjabloon). Met opmaak instructies en praktische designtips kunt u de opmaak van uw agenda zelf bepalen.

Hoe werkt het om een agenda te maken bij De Boekdrukker?

Een vast contactpersoon doorloopt alle stappen die nodig zijn om een agenda zelf te maken. U start met het aanvragen van een offerte en eindigt met een gedrukte agenda in handen. U ontwerpt de agenda met uw eigen ideeën, ons advies en alle informatie die u in de uitgebreide ontwerpgids vindt. Na het ontwerpen en opmaken ondergaat het bestand een uitgebreide controle. Alles in orde? De bestelling gaat met of zonder proefdruk in productie. Als er wél een proefdruk is afgesproken, wachten we op uw goedkeuring voordat we het productieproces starten. Na drukken en afwerken versturen we uw zelfgemaakte agenda’s.

Agenda zelf maken: wat zijn de kosten?

Het laten drukken van een agenda of planner bij De Boekdrukker kan heel voordelig. De prijs is natuurlijk afhankelijk van onder andere deze factoren: de oplage, de keuze voor een hard- of een softcover, het formaat van de agenda en het aantal pagina’s. Verder heeft u de keuze uit een groot aantal papiersoorten, full color of enkel zwart-wit en verschillende manieren van afwerking. In het offertetraject komen al deze opties voorbij. Wij adviseren waar nodig en in het kenniscentrum kunt u alles lezen over de opties die wij bieden om een agenda te maken.

Hoe kan ik een eigen agenda maken in Word?

De Boekdrukker is een voordelige drukkerij en kan ook ontzorgen. Een goede lay-out voor een agenda is niet voor iedereen even snel opgemaakt tot drukklaar bestand. We hebben aan iedereen gedacht met twee manieren voor het opmaken van uw agenda. 1) U geeft het uit handen en laat de vormgeving door onze vormgevers doen tegen een meerprijs. 2) U gebruikt onze gratis Word-sjablonen die eenvoudig in gebruik zijn. U bent dan wel zelf verantwoordelijk voor het ontwerp en indeling van uw agenda. Neem gerust contact op als u advies nodig heeft.

Een drukklaar bestand, wat is dat precies?

De naam zegt het al, het bestand is dan helemaal klaar om gedrukt te worden. Om een bestand drukklaar te kunnen noemen, moet het aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet het bestand het juiste formaat zijn (PDFX1a), correcte afmetingen hebben en ook voorzien zijn van snijtekens en afloop. Alle afbeeldingen moeten in de juiste resolutie staan (minimaal 150 tot 300 dpi). Onze vormgevers helpen u graag om een bestand drukklaar te maken. Zelf doen kan natuurlijk ook, de gratis Word-sjablonen zijn speciaal ontwikkeld om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Welke papiersoorten kan ik kiezen als ik een eigen agenda wil maken?

Als u een eigen agenda ontwikkelt, wilt u waarschijnlijk dat het een praktisch boek is dat open kan blijven liggen op het bureau. Het papier moet prettig zijn om op te schrijven. Het kiezen van de papiersoort is daarom een belangrijke keuze. We hebben aardig wat soorten papier beschikbaar met veel verschillende eigenschappen. Spierwit, grijs, glad of korrelig. Moet het duurzaam geproduceerd zijn? Moet het dik of juist heel dun zijn? Wilt u weten welk papier het best past bij de agenda die u wilt maken? Onze adviseurs hebben er veel ervaring in en al meegedacht bij andere agenda’s. Vraag een offerte aan om advies te ontvangen!

Kan ik een gratis proefdruk ontvangen van mijn agenda?

Natuurlijk begrijpen wij dat u graag een proefdruk wilt hebben. Daarom kunt u in de meeste gevallen tegen betaling een (ongebonden) proefdruk bestellen. Zoals gewoonlijk bij De Boekdrukker is het tarief zo laag mogelijk. Een proefdruk is wel aan te bevelen. Zo kunt u het papier voelen, het formaat eens in handen houden en een allerlaatste kritische blik werpen op uw eigen ontworpen agenda. Zijn er nog wijzigingen nodig? Nu kan het nog!

Wat is de levertijd als jullie mijn agenda drukken?

Hoeveel tijd het opmaken, drukken, inbinden en afwerken van uw agenda kost, is afhankelijk van vele factoren. Bijvoorbeeld het aantal pagina’s, de oplage en de materialen die erbij komen kijken. We zorgen dat de alle materialen in huis hebben en vervolgens moeten we het inpassen in de productieplanning. Wilt u de precieze levertijd voor uw agenda checken? Vraag dan een offerte aan met daarop de deadline die voor u het meest ideaal is. We gaan er alles aan doen om die datum te halen. Als het niet haalbaar is, overleggen we met u wat wel kan.

Hoe krijg ik de agenda’s geleverd?

De vaste verzendpartners van De Boekdrukker brengen de boeken goed verpakt naar u toe. De agenda’s zijn verpakt in handzame dozen, ideaal om ze in kleinere hoeveelheden te distribueren. U kunt de dozen op een pallet verwachten als u een grote oplage besteld heeft. De boeken kunnen indien gewenst per stuk in krimpfolie geseald worden. Om te zorgen dat u ook aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen, melden wij het zodra ze onderweg zijn.

In welke formaten kan ik mijn agenda maken?

Dit zijn onze standaardformaten:

  • A4 en A5-formaat, zowel staand en liggend
  • Wetenschappelijk formaat: 170 x 240 mm staand en liggend
  • Vierkant formaat in drie afmetingen: 289 x 289, 210 x 210 en 148 x 148
  • Pocketboek: 135 x 210 mm staand en liggend
  • Pocketboek mini: 125 x 200 mm staand en liggend

Ander formaat? Dat kan. Vul het in op het offerteformulier en zonder tegenbericht komt het helemaal in orde.

Ga naar de bovenkant