twee nieuwe standaard formaten

De Boekdrukker levert twee nieuwe standaard formaten die het mogelijk maken om zelf softcover boeken te laten drukken in de populaire ‘roman’ en ‘pocket’ formaten. Deze afmetingen (13,5 x 21 cm en 12,5 x 20 cm) zijn uiterst geschikt voor het zelf uitgeven van leesboeken, romans en pocketboeken.

Klein formaat, grote voordelen

De belangrijkste voordelen van deze handzame formaten zijn onder meer dat het boek tijdens het lezen makkelijk in de hand ligt en probleemloos in een tas of jas kunnen worden gestopt tijdens vervoer. Omdat deze boekjes weinig ruimte innemen zijn deze bovendien uitermate geschikt om als promotiemateriaal te dienen voor in een winkel of een bedrijf. Natuurlijk is ook een bijkomend voordeel de lagere prijs omdat er minder papier en inkt nodig is om de boeken te maken.

Gratis druksjablonen

Net als bij alle andere formaten die in de webshop van De Boekdrukker te vinden zijn, beschikken deze twee formaten ook over gratis ontwerpsjablonen voor  Microsoft Word. Deze sjablonen zijn te vinden in de Ontwerpgids. Doordat De Boekdrukker deze sjablonen beschikbaar stelt voor haar klanten, kan iedereen -met en zonder ervaring van grafische vormgeving- gemakkelijk zelf boeken drukken.

Uitgeven in eigen beheer

Een groot aantal klanten van De Boekdrukker gebruikt onze service om zelf softcover boeken in eigen beheer uit te geven. Vaak gaat het om een nieuwe titel maar regelmatig komt het voor dat een om een bestaande uitgave gaat. In het verleden werden deze in grote oplagen gedrukt maar bij De Boekdrukker kan dit nu ook in een veel kleinere oplage omdat dit vaak economischer is. De schrijver of uitgever blijft zo niet achter met dozen vol onverkochte boeken en bovendien zijn kleinere oplagen duurzamer omdat er alleen geproduceerd wordt waar ook werkelijk vraag naar is.

Over De Boekdrukker

Sinds 2013 kunnen bedrijven en consumenten bij online drukkerij De Boekdrukker terecht voor het drukken van kleine en grote oplagen hardcover en softcover boeken. Onze boeken zijn uiterst geschikt voor het maken van eigen biografie, leesboek, dichtbundels en romans. Het bestelproces kan geheel online worden afgehandeld en onze klantenservice staat dagelijks tussen 9.00 en 18.00 uur voor u klaar. Interesse? Vraag eens een vrijblijvende offerte aan voor het drukken van uw leesboek of roman.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant