U schrijft, De Boekdrukker helpt u bij het ontwerpen

U bent schrijver en u heeft een prachtig verhaal op papier gezet. Hoe zorgt u er dan voor dat uw boek er straks net zo prachtig uitziet als het verhaal dat u heeft geschreven? Schakel via De Boekdrukker een professionele ontwerper in om u te helpen ontwerpen!

Wij snappen dat u schrijver bent en geen ontwerper. Daarom biedt De Boekdrukker u de ontwerpservice!

Professioneel en vakkundig ontwerpen

Bent u klaar met het schrijven van uw boek? Gefeliciteerd! Echter is het proces daarmee nog niet afgelopen, het is natuurlijk de bedoeling om al die letters daadwerkelijk op echt papier te drukken.

De Boekdrukker helpt u daar graag bij. Zoals u kunt lezen in onze vorige blog, kunnen wij een ondersteunende rol bieden, maar u kunt ook het ontwerpen aan onze vormgever uitbesteden! Hiermee zorgen wij dat uw boek op een professionele en vakkundige manier vormgegeven wordt.

Vormgevingspakketten

De Boekdrukker biedt vormgevingspakketten aan, maar wat kunt u daarvan verwachten?

Allereerst: een professioneel ontwerp
Wij zorgen ervoor dat het boek naar uw smaak wordt opgemaakt en een professionele uitstraling krijgt. Hierbij houden wij rekening met zaken zoals typografie, regelafstand en mooi opgemaakte tabellen, illustraties en afbeeldingen.

Ten tweede: persoonlijk contact
Voordat wij beginnen met ontwerpen, vindt er eerst een 1-op-1 gesprek plaats. Aan de hand van dit gesprek zal het eerste concept worden gemaakt. Tijdens dit gesprek is er ruimte voor vragen en voorzien wij u van de aanleverspecificaties. Aan de hand van uw wensen gaan wij vervolgens aan de slag.

Ten derde: betaalbare vormgeving
Momenteel bieden wij 2 soorten vormgevingspakketten aan; vormgevingspakket Basis en vormgevingspakket Uitgebreid. In deze pakketten zijn een aantal van de volgende aspecten te vinden; uniek ontworpen omslag, een persoonlijke intake (eventueel via Skype), Lettertype, -grootte en regelafstand, gebruik van kopjes en nog veel meer. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden bespreekbaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden van professioneel ontwerpen?
Bekijk onze pakketten.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant