Lara Luna sprookjesboek

Uitgeverij Lara-Luna heeft het eerste boek in de reeks over de prinsessentweeling Lara & Luna gelanceerd. Het eerste deel,  ‘Lara & Luna en de Vissen in de Vijver’, is geschreven door journalist Joost Margés en geïllustreerd door tekendocente Lonneke Dieterich. In deze uitgave schieten de meisjes de vissen te hulp in de dichtgevroren vijver achter het kasteel.

Over het kinderboek

Uiteraard spelen de avonturen van Lara en Luna zich lang geleden af, in een land hier ver vandaan. Want zo hoort dat in sprookjes. De verhalen ademen liefde en respect voor mens en dier en de rest van de natuur. De sfeer koppelt een verlangen naar veiligheid en geborgenheid aan een hang naar vrijheid en avontuur. ‘Lara & Luna en de Vissen in de Vijver’ en de toekomstige titels vinden hun oorsprong in de tijd dat de dochter van Joost (voornaam Lara, tweede naam Luna) 4 jaar oud was. Vanaf dat
moment begon hij verhalen te vertellen over een prinsessentweeling die de mooiste avonturen beleefde.

Hardcover boek, A4 liggend, aangedrukte schutbladen, 32 pagina’s, 200 grams MC halfmat papier, genaaid gebonden.

Over de auteurs

Joost Margés (1968) is geboren in Den Haag. Hij studeerde Engelse Taal en Letterkunde en Sociolinguïstiek aan de Universiteit in Utrecht. Al in zijn studententijd schreef hij gedichten, cabaret, columns en verhalen. Daarna werkte hij als voorlichtingsofficier bij de Koninklijke Marine in Den Helder en de redactie van het Ministerie van Defensie in Den Haag. Schrijven is voor hem een passie. Zijn motto: ‘Zoals een stoel lekker moet zitten, moet taal lekker lezen’. De warme verhalen van Lara & Luna zijn hier een goed voorbeeld van.

Lonneke Dieterich (1980), moeder van Pep en Tess, is geboren in Voorburg. Van jongs af aan was zij bezig met tekenen en knutselen. Na haar middelbare school ging zij naar het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Zij behaalde haar diploma en studeerde aansluitend af aan de Willem de Koning Academie in de Maasstad. Inmiddels is Lonneke al 14 jaar docente Beelden Vakken bij Hofstad MAVO/HAVO in Den Haag. De toevallige ontmoeting met Joost Margés was een ‘puzzelstukje’, waarop Lonneke wachtte. “Het was mijn droom om kinderboeken te illustreren, maar vond niet de juiste schrijver. Met Lara & Luna is alles op zijn plaats gevallen.”

Het boek bestellen

Het eerste avontuur van Lara en Luna kun je bestellen op de website van Lara & Luna. Hier vind je het prachtig geïllustreerde kinderboek ‘Lara & Luna en de Vissen in de Vijver’, in glanzende hardcover-uitvoering. Het boek kun je los bestellen, maar ook samen met mooie cadeaus.

Kinderboeken uitgeven in eigen beheer

De Boekdrukker helpt u bij het uitgeven in eigen beheer van kinderboeken. Dit kan om een nieuw boek gaan maar ook voor bestaande titels kan het economischer zijn om deze in eigen beheer te verkopen. Vraag een vrijblijvende offerte aan om te onderzoeken wat voor u de mogelijkheden zijn voor drukken van uw eigen boek. Behalve softcover en hardcover boeken, specialiseren wij ons ook in het drukken van kartonnen boeken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant