Pocketboek drukken

De Boekdrukker introduceert het pocketboek als nieuw standaardformaat! Dit nieuwe standaardformaat maakt het mogelijk om zelf hardcover boeken te bedrukken in het populaire ‘pocket’ formaat. Het formaat van een pocketboek (13,5 x 21 cm) is uiterst geschikt voor het uitgeven van leesboeken en romans.

Klein formaat, grote voordelen

De belangrijkste voordelen van de pocketboek is dat het tijdens het lezen makkelijk in de hand ligt en probleemloos in een tas of jas kan tijdens het reizen, vanwege zijn handzame formaat. De pocketboek is uitermate geschikt om als promotiemateriaal te dienen voor in een winkel of een bedrijf omdat het weinig ruimte inneemt. Natuurlijk is ook een bijkomend voordeel de lagere prijs omdat er minder papier en inkt nodig is om een pocketboek te maken.

Gratis druksjablonen

Net als bij onze andere standaard boekformaten, beschikt dit formaat boek ook over gratis boeksjablonen in Word. Doordat wij deze sjablonen beschikbaar stellen voor onze klanten, kan iedereen -zonder ervaring van grafische vormgeving- gemakkelijk zelf boeken bedrukken.

Pocketboek bedrukken

Gebruikt onze service om uw boeken uit te geven in eigen beheer. Vaak gaat het om een nieuwe titel maar regelmatig komt het voor dat bestaande uitgaven, die in het verleden in grote oplagen waren gedrukt, nu in een veel kleinere oplage worden gedrukt omdat dit economischer is. De schrijver of uitgever blijft zo niet achter met dozen vol onverkochte boeken en bovendien zijn kleinere oplagen duurzamer omdat er alleen geproduceerd wordt waar werkelijk vraag naar is.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het drukken van een softcover pocketboek en laat u verrassen door ons aantrekkelijk aanbod!

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant