Pocketboek drukken

De Boekdrukker introduceert de pocketboek als nieuw standaard formaat! Hierbij een nieuwe standaard formaat dat het mogelijk maakt om zelf hardcover boeken te drukken in het populaire ‘pocket’ formaat. Het formaat van de pocketboek (13,5 x 21 cm) is uiterst geschikt voor het uitgeven van leesboeken en romans.

Klein formaat, grote voordelen

De belangrijkste voordelen van de pocketboek is dat het tijdens het lezen makkelijk in de hand ligt en probleemloos in een tas of jas kan tijdens het reizen, vanwege zijn handzame formaat. De pocketboek is uitermate geschikt om als promotiemateriaal te dienen voor in een winkel of een bedrijf omdat het weinig ruimte inneemt. Natuurlijk is ook een bijkomend voordeel de lagere prijs omdat er minder papier en inkt nodig is om een pocketboek te maken.

Gratis druksjablonen

Net als bij alle andere formaten van De Boekdrukker, beschikt dit formaat boek ook over gratis ontwerpsjablonen in Microsoft Word. Deze sjablonen zijn te vinden in de ontwerpgids. Doordat De Boekdrukker deze sjablonen beschikbaar stelt voor haar klanten, kan iedereen -met en zonder ervaring van grafische vormgeving- gemakkelijk zelf boeken drukken.

Pocket boek drukken

Gebruikt onze service om uw boeken uit te geven in eigen beheer. Vaak gaat het om een nieuwe titel maar regelmatig komt het voor dat bestaande uitgaven, die in het verleden in grote oplagen waren gedrukt, nu in een veel kleinere oplage worden gedrukt omdat dit economischer is. De schrijver of uitgever blijft zo niet achter met dozen vol onverkochte boeken en bovendien zijn kleinere oplagen duurzamer omdat er alleen geproduceerd wordt waar werkelijk vraag naar is.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het drukken van een softcover pocketboek en laat u verrassen door onze aantrekkelijke prijzen!

Over De Boekdrukker

Sinds 2013 kunnen bedrijven en consumenten bij online drukkerij De Boekdrukker terecht voor het drukken van kleine en grote oplagen romans en leesboeken. Daarnaast is onze drukkerij is uiterst geschikt voor het maken van eigen jubileumboeken, portfolioboeken, lesboeken, jaarverslagen, scripties, prentenboeken en management boeken. Het bestelproces kan geheel online worden afgehandeld en onze klantenservice staat dagelijks tussen 9.00 en 17.00 uur voor u klaar.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant