Offerte boek drukken

Boek drukken vanaf 100 stuks

Offerte boek drukken nodig? Vraag direct een offerte aan voor het drukken van hardcover of softcover boeken. Wij garanderen scherpe prijzen en ijzersterke begeleiding! Bovendien bieden wij betaalbare vormgeving aan voor uw boek zodat u verzekerd bent van een origineel ontwerp. Maak uw keuze voor het gewenste drukwerk en ontvang snel een scherp aanbod van de enige echte boekdruk specialist!

Wat voor boek wilt u drukken?

Wij drukken o.a. voor:

Gemeente Amsterdam
Saxion Hogeschool
ABU
achmea
AH
TEDx
Amsterdam City
TU Eindhoven
Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis
Hogeschool Rotterdam
Amnesty International
UMC Utrecht
HvA
British School of Amsterdam
The Ocean Cleanup
Nationale Nederlanden
AMFI

Er zijn een hoop keuzes te maken als u een eigen boek gaat drukken: wilt u offset drukken of juist digitaal drukken, wilt u een harde kaft of een zachte kaft en wilt u nog speciale afwerkingen op de omslag? Wilt u een gelimiteerde editie of juist meerdere boekjes drukken? Welk papiersoort wilt u gebruiken? In ons Kennis Centrum vindt u veel informatie over de grote lijnen: dat digitaal drukken interessant is voor weinig exemplaren en dat de kwaliteit, dankzij de modernste digitale drukpersen, bijna niet meer van offset te onderscheiden is. Uiteraard drukken wij ook nog veel offset dus bent u altijd gegarandeerd van de beste prijs en kwaliteit voor uw boekproject.

Uitgebreide drukwerk begeleiding

Nadat u uw offerte heeft ontvangen kunt u bestellen Daarna heeft u bij ons een vast contactpersoon voor advies en begeleiding. Vanwege onze goede service bij het drukken van boeken en de hoge kwaliteit van het drukwerk, zijn wij beoordeeld met  vijf sterren door TrustPilot. Dus ook als u nog niet zoveel ervaring heeft met het drukken van boeken, bent u bij ons op het juiste adres.

Bel ons vrijblijvend voor vragen op 020 820 1855