Offerte boek drukken

Vraag een offerte aan voor het drukken van hardcover of softcover boeken. Wij garanderen scherpe prijzen en ijzersterke drukwerkbegeleiding! Bovendien bieden wij betaalbare vormgeving aan voor uw boek zodat u verzekerd bent van een origineel ontwerp. Maak uw keuze voor het gewenste drukwerk en ontvang snel een scherp aanbod van de enige echte boekdrukspecialist!

Wat voor boek wilt u drukken?

Wij drukken o.a. voor:

Gemeente Amsterdam
Saxion Hogeschool
ABU
achmea
AH
TEDx
Amsterdam City
TU Eindhoven
Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis
Hogeschool Rotterdam
Amnesty International
UMC Utrecht
HvA
British School of Amsterdam
The Ocean Cleanup
Nationale Nederlanden
AMFI

Er zijn een hoop keuzes te maken als u een eigen boek gaat drukken: wilt u offset drukken of juist digitaal drukken, wilt u een harde kaft of een zachte kaft en wilt u nog speciale afwerkingen op de omslag? Wilt u een gelimiteerde editie of juist meerdere boekjes drukken? Welk papiersoort wilt u gebruiken? In ons Kennis Centrum vindt u veel informatie over de grote lijnen: dat digitaal drukken interessant is voor weinig exemplaren en dat de kwaliteit, dankzij de modernste digitale drukpersen, bijna niet meer van offset te onderscheiden is. Uiteraard drukken wij ook nog veel offset dus bent u altijd gegarandeerd van de beste prijs en kwaliteit voor uw boekproject.

Uitgebreide begeleiding

U hebt bij ons een vast contactpersoon die u gedurende het drukproces graag adviseert en antwoord geeft op al uw vragen. We bieden altijd een goede begeleiding bij het drukken van uw boek en daarom zijn we erg trots op onze vijf sterren beoordeling van TrustPilot. Onze klanten waarderen ons al jaren met een dikke 9.5! Dus ook als u nog niet zoveel ervaring heeft met het drukken van boeken, bent u bij ons op het juiste adres.

Bel ons vrijblijvend voor vragen op 020 820 1855