Koken met Nanna

Het zijn vaak de grootste dilemma’s voor mensen die een dieet volgen of aan de lijn doen: “Waar kan ik veilig uit eten en wat zal ik vanavond eens op tafel zetten?”.  Nanna Zevenbergen krijgt die vraag maar al te vaak. Als eigenaar van een voedingsadviespraktijk met drie vestigingen in de regio Eindhoven, weet ze waar mensen tegenaan lopen in hun dagelijkse leven.

Over het boek

Bij het boek Koken met Nanna hebben bijna dertig verschillende chefs meegewerkt aan ruim veertig avondmenu’s. De variëteit is echt enorm: van stamppot tot sushi. Zo doen bijna alle restaurants op de Markt in Eindhoven mee, maar bijvoorbeeld ook een zaak als Hostellerie Vangaelen in Heeze. Dat betekent dat je voor elke gelegenheid iets op tafel kunt zetten – zonder risico’s voor je afslankprogramma! “Het was een droom van me om een boek te maken. Dat geef ik graag toe! En ik vind het geweldig dat die droom nu uitkomt… Het is helemaal fantastisch dat steeds meer mensen kunnen meegenieten van gezond, slank én tegelijkertijd lekker eten.”, aldus Nanna.

Hardcover kookboek, formaat B5 (170 x 240 mm), matlaminaat omslag, binnenwerk 150 grams gesatineerd MC papier (glanzend). Genaaid gebonden boekbinding.

Over de auteur

Nana liep al een tijd met het idee rond om een kookboek te maken. “Niet alleen mijn cliënten, maar eigenlijk iedereen die bewust bezig is met gezond en tóch lekker eten zou iets aan dat boek kunnen hebben. Omdat ik het belangrijk vind dat het gevarieerde en tegelijkertijd lekkere recepten zijn; leek het me goed om samenwerking te zoeken met restaurants en chef-koks!”
Die samenwerking werd een onverwacht succes. “Ik heb restaurants uit de regio benaderd met de vraag of ze, binnen mijn richtlijnen, een recept wilden ontwikkelen. Daarnaast wil ik hen graag helpen met een lijnvriendelijk gerecht op de kaart. Op die manier snijdt het mes aan twee kanten: mensen kunnen thuis iets lekkers op tafel zetten en weten ook waar ze -dieetveilig- uit eten kunnen!”

Het boek bestellen

Het boek “Koken Met Nanna” is verkrijgbaar bij onder andere Boekhandel Van Piere in Eindhoven, Bol.com, Hanos en via FOOD&YOU, de praktijk van Nanna Zevenbergen in Eindhoven, Son en Helmond. De verkoopprijs bedraagt € 14,95.

Uitgeven in eigen beheer

De Boekdrukker helpt u bij het uitgeven van kookboeken in eigen beheer. Dit kan om een nieuw boek gaan maar ook bij bestaande titels kan het economischer zijn om deze in eigen beheer te verkopen. Vraag daarom eens een vrijblijvende offerte aan om te onderzoeken wat voor u de mogelijkheden zijn voor het publiceren van uw eigen kookboek.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant