De avonturen van Pietertje

De zomer is voorbij, de herfst staat voor de deur. Dat betekent dat de koude en vooral natte dagen zullen wederkeren. Tijdens deze donkere dagen zullen vele weer bij elkaar komen om bepaalde feestdagen te vieren, zoals Sinterklaas en kerst. Wat is er nou leuker dan tijdens avonden samenkomen met de familie om een eigen geschreven kinderboek voor te lezen. De Boekdrukker presenteert daarom de tip van dit najaar: kinderboeken.

Donkere dagen vol fantasie

Vroeger was het standaard kost als kind, vader of moeder las ’s avonds voor het slapen gaan een verhaaltje voor uit het grote boek. Hoe mooi zou het zijn als u dit najaar uw eigen kinderen kunt voorlezen uit uw eigen kinderboek! Bij De Boekdrukker kunt u uw fantasie werkelijkheid maken. Omdat de oplage niet groot hoeft te zijn, loopt u niet het risico’s dat u onnodig veel boeken overhoudt. Op deze manier kunt u uw boeken delen met vrienden en familie, of cadeau geven met Sinterklaas of kerst. Niks is mooier dan een zelfgemaakt en bedacht cadeau.

Case: De avonturen van Pietertje

Bij De Boekdrukker zijn al vele kinderboeken gedrukt, zoals ‘’De avonturen van Pietertje’’. Pim Zoeteman, de schrijver van dit kinderboek, was zo iemand die zijn eigen fantasie op papier wilde zetten. Hij wilde Nederland kennis laten maken met Pietertje. In samenwerking met De Boekdrukker is het gelukt om een prachtig ontworpen kinderboek in de boekhandel te krijgen.

Pim is ontzettend tevreden met het eindresultaat, zijn boek is al meer dan honderd keer verkocht in Gouda en omstreken. Wij weten in ieder geval dat Pim er dit najaar lekker bijzit, hij kan zijn kleinkinderen voorlezen en het cadeau doen met Sinterklaas en kerst.

Benieuwd naar het kinderboek?

Bestel het boek op Bol.com.

Zelf kinderboeken uitgeven

De Boekdrukker helpt u bij het uitgeven van boeken in eigen beheer. Dit kan om een nieuw boek gaan maar ook bij bestaande titels kan het economischer zijn om deze in eigen beheer te verkopen. Vraag een vrijblijvende offerte aan om te onderzoeken wat voor u de mogelijkheden zijn voor het uitgeven van uw eigen boek of magazine.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant