Meerwaarde toevoegen aan uw boek

Als auteur wilt u waarschijnlijk een zo goed mogelijk boek schrijven. De inhoud is daarbij dan vooral van belang. Als u de uitgever bent, wilt u waarschijnlijk dat uw boek een bestseller wordt. Hoe dan ook, u wilt dat uw boek waarde bezit en die waarde ook blijft behouden. Als u dan ook nog eens zowel de schrijver als de uitgever van het boek bent, staat het als een paal boven water dat u zoveel mogelijk waarde wilt meegeven aan uw boek!

Waarde meegeven door middel van een harde kaft

Een boek kan, zoals gezegd, op allerlei wijzen extra waardevol worden. Een goede opmaak, een sterk verhaal, een aanbeveling (blurb) van een bestsellerauteur, allemaal onderdelen van een boek die ervoor kunnen zorgen dat het meer waard wordt of beter verkoopt.

Nog een extraatje kunt u aan het boek toevoegen door middel van een harde kaft! Deze harde kaft geeft het boek een luxueuze uitstraling, stevige body en extra aantrekkingskracht op echte liefhebbers.

De voordelen als schrijver

Als schrijver van een boek zijn er een aantal redenen waarom het fijn is als uw boek in hardcover wordt uitgebracht:

  • Een luxe uitstraling van uw werk
  • Aantrekkingskracht op echte boekfanaten
  • Een hogere verkoopwaarde van uw werk

De voordelen als uitgever

Als uitgever zijn er tevens een aantal redenen waarom u kunt overwegen om het boek als hardcover editie op de markt te brengen:

  • Een opvallend boek in de winkels
  • Een hardcover boek kan een premium prijszetting (beter) dragen
  • Een echt visitekaartje voor uw uitgeverij

De Boekdrukker helpt u graag bij het maken van alle juiste beslissingen rondom het laten drukken en/of het uitgeven van uw boek! Door onze uitgebreide ervaring kunnen wij ook voor u het beste resultaat gaan neerzetten. Neem even contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wilt u meer te weten komen over hardcover boeken? Bezoek dan ons kenniscentrum en leer meer over de verschillende uitvoeringen.

Leestip De verschillen tussen softcover vs hardcover boeken: Hoe de omslag van een boek meer waarde geeft

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant