Wat eten de buren

Eten is van alle culturen en samen een maaltijd gebruiken is al zo oud als de wereld; het verbroedert, meningsverschillen kunnen oplossen en er wordt gelachen. Ja, eten is liefde en verbindt de mensen. Zelfs onder de moeilijkste omstandigheden gebruiken mensen samen een maaltijd om de geest wat te ontspannen en afleiding te zoeken. Auteur en fotograaf Lenny Moeskops heeft bij De Boekdrukker dit kookboek boordevol lekkere recepten en mooie foto’s laten drukken.

Over het kookboek

Wat is leuker dan bij je buren even in de pannen te gluren? Te ruiken wat zij aan het kokkerellen zijn? Deze nieuwsgierigheid bracht fotograaf Lenny Moeskops ertoe recepten uit diverse culturen bij elkaar te brengen. Ze ging op zoek naar koks en kokkinnen. Geen sterrenkoks, maar mensen die net als velen elke dag een smaakvolle maaltijd op tafel willen zetten, maar daarvoor niet de hele dag in de keuken willen staan. Haar speurtocht leverde alleen maar enthousiaste mensen op die graag kun kookkunst via dit boek met anderen willen delen. En dat niet alleen, ze waren ook bereid om – op een bijzondere manier uitgedost – gefotografeerd te worden…

Over de auteur

Lenny’s achtergrond als fotograaf en hoedenontwerpster inspireerde haar tot een bijzondere presentatie van de ingrediënten. Gebruik makend van hun kleuren en vormen verwerkt ze deze tot kunstwerkjes voor op het hoofd en ook tot sieraden. Heel wat uren heeft ze met veel plezier in de keuken van haar studio gestaan om samen met de koks zowel de recepten als de foto’s te realiseren.

Het fotoboek bestellen

Het softcover boek ‘Wat eten de buren’ is te bestellen op de website van de auteur. Bezoek de website van Lemo Fotografie om het kookboek direct te bestellen. Adviesprijs: € 20,00,-

Softcover fotoboek, 220 x 280 mm, 132 pagina’s full-color bedrukt, genaaid gebrocheerd

Fotoboek of kookboek uitgeven in eigen beheer

De Boekdrukker helpt u graag bij het uitgeven van boeken in eigen beheer. Dit kan om een nieuwe titel gaan maar ook bij bestaande titels kan het economischer zijn om deze in eigen beheer te verkopen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan om te onderzoeken wat voor u de mogelijkheden zijn voor het uitgeven van uw eigen fotoboek of kookboek.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant