Lila en de bedmonsters

Graag brengen wij boeken en projecten van onze klanten onder de aandacht bij onze bezoekers en andere liefhebbers van het gedrukte boek. Deze week is het eerste kinderboek van auteur en ondernemer Sarah Stuijfzand (ontwerpbureau Braveys) een feit. Dit hardcover boek (21 x 21 cm) is gedrukt bij De Boekdrukker, daarnaast hebben wij haar geholpen met de realisatie van de vormgeving.

Lila en de bedmonsters

Dit kleurrijk geïllustreerde voorlees kinderboek met een tweetal bouwplaten van monsters is bedacht voor kinderen vanaf 4 jaar. Dit kindeboek is ontstaan met de gedachte om op een grappige en ontspannen manier de angst van de bekende ‘bedmonsters’ te doen verdwijnen. De basisgedachte van ‘Lila en de bedmonsters’ is: Wat nu als je het monster onder je bed zou kennen? Het kinderboek kan ‘los’ (met gratis digitale bouwplaten via de e-mail) of als ‘set’ (met fysieke bouwplaten) besteld worden.

Over de auteur

Ontwerpen met als doel een positieve verandering in houding en gedrag van mensen heeft Sarah Stuijfzand altijd geïnteresseerd. “Ik geloof in een continu veranderende omgeving, waarin verandering in mensen eerder onvermijdelijk dan onmogelijk is”. Braveys is graag de sidekick van de held of heldin die wel wat support kan gebruiken. Deze rol van sidekick wordt vervuld op zeer een creatieve manier, door daadwerkelijk de dingen te maken die de held(in) nodig heeft om zijn/haar doel te bereiken. De originele ontwerpmethodieken worden ingezet om bijvoorbeeld “mascottes”, “peptalks” of “ankers” te maken die de held(in) wijzen op zijn/haar kracht en moed geven.

Het boek bestellen

De prijs excl. verzendkosten:

  • Het kinderboek ‘Lila en de bedmonsters’ met digitale bouwplaten: €19,95 (incl. btw).
  • ‘Lila en de bedmonsters’ compleet met twee fysieke bouwplaten met ‘extra stukjes’ en gluedots: €29,95 (incl. btw). – zolang de voorraad strekt

Uitgeven in eigen beheer

De Boekdrukker helpt u graag bij het uitgeven van boeken in eigen beheer. Dit kan om een nieuw boek gaan maar ook bij bestaande titels kan het economischer zijn om deze in eigen beheer te verkopen. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het drukken van een boek om te onderzoeken wat voor u de mogelijkheden zijn voor het publiceren van uw eigen kinderboek.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant