kinderboeken uitgeven en publiceren

Je eigen kinderboek drukken en publiceren! De Boekdrukker maakt het mogelijk. Lees onderstaande informatie over het uitgeven in eigen beheer van je kinderboek of prentenboek.

Kinderboeken publicerenPrijzen kinderboek drukken

Zelf kinderboeken en prentenboek publiceren

  • Goedkoop kinderboeken drukken

    Denkt u erover om zelf een kinderboek te drukken? Dan bent u bij De Boekdrukker aan het juiste adres. Wij hebben al duizenden grappige, mooie, ontroerende en soms ook droevige kinder- en prentenboek gedrukt voor onze klanten. Wij printen en drukken hardcover en softcover boeken in kleine en grote oplagen. Neem het heft in eigen handen en laat ons u helpen met het publiceren van uw eigen kinderboek! Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over zaken zoals papiersoort, bindingswijze en het aanleveren van de bestanden.

  • Zelf boeken uitgeven

    Is het noodzakelijk om een boek via een uitgeverij uit te brengen? Onze ervaring leert van niet! Met behulp van onze persoonlijke ondersteuning is het eenvoudiger dan ooit om zelf een boek uit te geven. Wij begeleiden u met de vormgeving en helpen u met het opzetten van de benodigde kanalen voor de verkoop en promotie van uw boek. Het mooiste van alles is dat wij hier op geen enkele manier een commissie voor rekenen! Omdat wij graag uw drukpartner willen zijn, geven wij u de juiste instrumenten in handen om dit op eigen kracht te kunnen doen!

Kinderboeken maken bij De Boekdrukker