kinderboeken uitgeven en publiceren

Je eigen kinderboek drukken en publiceren! De Boekdrukker maakt het mogelijk. Lees onderstaande informatie over het uitgeven in eigen beheer van je kinderboek of prentenboek.

Kinderboeken publicerenPrijzen kinderboek drukken

Zelf kinderboeken en prentenboek publiceren

 • Goedkoop kinderboeken drukken

  Denkt u erover om zelf een kinderboek te drukken? Dan bent u bij De Boekdrukker aan het juiste adres. Wij hebben al duizenden grappige, mooie, ontroerende en soms ook droevige kinder- en prentenboek gedrukt voor onze klanten. Wij drukken hardcover en softcover boeken in kleine en grote oplagen. Neem het heft in eigen handen en laat ons u helpen met het publiceren van uw eigen kinderboek! Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over zaken zoals papiersoort, bindingswijze en het aanleveren van de bestanden.

 • Zelf boeken uitgeven

  Is het noodzakelijk om een boek via een uitgeverij uit te brengen? Onze ervaring leert van niet! Met behulp van onze persoonlijke ondersteuning is het eenvoudiger dan ooit om zelf een boek uit te geven. Wij begeleiden u met de vormgeving en geven desgewenst advies over de verkoop en promotie van uw boek. Het mooiste van alles is dat wij hier op geen enkele manier een commissie voor rekenen! Omdat wij graag uw drukpartner willen zijn, geven wij u de juiste instrumenten in handen om dit op eigen kracht te kunnen doen!

Kinderboeken maken bij De Boekdrukker

Wat kost een kinderboek drukken?

De kosten van het laten drukken van een kinderboek zijn afhankelijk van verschillende factoren. De Boekdrukker zorgt altijd voor scherpe prijzen, ongeacht de afwerking en oplage. Factoren die een rol spelen bij de kosten voor het laten drukken van een kinderboek zijn bijvoorbeeld:

 •         Oplage boeken (hoe meer boeken, hoe lager de prijs per boek)
 •         Aantal pagina’s
 •         Gekozen papier
 •         Gekozen kaft (hard of zacht)
 •         Kleurgebruik
 •         Bindingswijze
 •         Afwerkingen

Bent u benieuwd naar een nauwkeurige indicatie van de kosten voor uw kinderboek? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Samen met u kijken we naar uw wensen, op basis waarvan we met een kostenplaatje komen voor uw kinderboek.

Proces van een kinderboek maken

De wijze waarop uw kinderboek gedrukt wordt is sterk afhankelijk van uw wensen. Er kan gekozen worden tussen een softcover boek, of een hardcover boek. Daarbij zijn er diverse afwerkingen mogelijk die uw kinderboek uniek maken.

Wilt u een kinderboek drukken bij De Boekdrukker, dan bieden wij de juiste begeleiding aan van begin tot eind. Wanneer het drukproces wordt gestart, krijgt u een vaste contactpersoon die bereikbaar is voor vragen, advies en andere informatie.

Twijfelt u over bijvoorbeeld de wijze van binding of afwerking, dan kan onze contactpersoon u hierin dankzij jarenlange ervaring adviseren.

Voorafgaand aan het drukken controleren wij altijd uw ontwerpen, om er zeker van te zijn dat uw kinderboek perfect tot uiting komt in het drukwerk. Dit is uiteraard altijd inbegrepen bij de prijs. Ook kunt u gebruik maken van onze uitgebreide ontwerpgids om er zeker van te zijn dat u correcte bestanden aanlevert.

Bij deze controle-ronde wordt bijvoorbeeld gekeken naar de vouwmarges, het formaat van uw kinderboek en de kleurinstellingen. Wij begrijpen als geen ander dat een mooi kinderboek een verhaal tot leven moet brengen voor kinderen en zijn dan ook alert op eventuele knelpunten of complicerende factoren. Door hier samen naar te kijken garanderen wij een prachtig kinderboek voor u.

blank
 • Maatwerk

  Bij De Boekdrukker begrijpen wij als geen anders dat een kinderboek uw verhaal tot leven moet wekken. Illustraties worden dan ook in de hoogst mogelijke kwaliteit gedrukt. Uw wensen en voorkeuren worden tot in detail verwerkt tot een prentenboek waar ieder kind plezier aan heeft.

 • Kwaliteit

  Een goed kinderboek erkent de balans tussen een meeslepend verhaal en prachtige illustraties. Met jarenlange ervaring weten wij hoe wij deze twee facetten naadloos op elkaar kunnen laten aansluiten. Met diverse mogelijkheden van bedrukking en afwerking zorgen wij voor een kinderboek waar geen kind genoeg van krijgt. Bij De Boekdrukker staan wij voor duurzame, schitterende kinderboeken.