Eerste kinderboek Marcel Heunks

Met de donkere dagen op komst is het tijd voor een superspannend winterverhaal voor de jeugd van 9-12 jaar. Voor ieder kind dat van een avontuur houdt waarin je fantasie wordt geprikkeld, humor zit en een vleugje magie te vinden is, is Justin en de boom van oorsprong van Marcel Heunks het ideale kinderboek.

Over het boek

Het verhaal gaat over een jongen, Justin, die een ongelofelijke opdracht krijgt. Zonder dat hij er zich bewust van is, zorgt hij ervoor dat elke naaldboom in de wereld zijn naalden voor altijd verliest. Samen met Marinda, een meisje van zijn leeftijd, en Archibald, een kwebbelkonijn, moet hij op zoek naar de boom van oorsprong. Pas dan kan hij zijn fout herstellen en de wereld voor een ramp behoeden. Onderweg ontmoet hij vrienden, maar hij blijkt ook een gevaarlijke tegenstander te hebben die koste wat het kost wil voorkomen dat hij in zijn missie slaagt. Zal het Justin, Marinda en Archibald lukken of treft de wereld een lot dat niet te overzien is?

Hardcover roman. Binnenwerk 90 grams opgedikt romandruk papier, genaaid gebonden hardcover boek. Omslag voorzien van glanslaminaat. Voorzien van blauwe kapitaalbandjes.

Over de schrijver

Marcel (1971) schrijft al lange tijd. In eerste instantie schreef hij vooral korte verhalen en blogs. Toen de juf van zijn zoontje hem eens vroeg om een workshop verhalen schrijven te komen geven in de klas, heeft Marcel zijn hart verloren aan het kinderboek: “Ik heb met dit boek het boek geschreven dat ik als kind zelf wilde lezen. Ik houd van de combinatie van vaart, humor en avontuur. Ik maak kennis met een wereld die ik anders nooit zou hebben leren kennen. Dat is voor mij ook de essentie van verhalen lezen en schrijven.”

Het boek bestellen

Justin en de boom van oorsprong is nu overal te koop. Sowieso bij elke online boekhandel, zoals Bol.com, maar het boek is ook te bestellen bij elke boekhandel waar je naar binnen kunt lopen.

Zelf kinderboeken drukken

Wij helpen u graag bij het uitgeven van kinderboeken in eigen beheer. Behalve het drukwerk kunnen wij desgewenst ook de vormgeving en distributie voor u afhandelen. Alhoewel de meeste kinderboeken als gebonden hardcover worden gemaakt, is het ook mogelijk om voor een softcover uitvoering te kiezen. Vraag een vrijblijvende offerte aan om te onderzoeken wat voor u de mogelijkheden zijn voor het uitgeven van uw eigen prentenboek of jeugdroman.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant