Home » Kenniscentrum » Wanneer kan ik mijn bestelling betalen?

Wanneer kan ik mijn bestelling betalen?

Betalingscondities van De Boekdrukker

Webshop bestellingen
Als u één van onze elektronische betaalopties heeft gekozen (iDeal, BanContact), dient u meteen na de bestelling te betalen, omdat anders het bestelproces niet correct wordt afgesloten. Zodra we de bevestiging van uw betaling van de e-payment provider hebben ontvangen, beginnen we met de productie van uw bestelling (mits wij ook uw drukklare ontwerp hebben ontvangen).
Als u voor bankoverschrijving heeft gekozen, dan zal de verwerking van uw bestelling beginnen op het moment dat wij uw betaling op ons bankrekening hebben ontvangen (mits wij uw drukklare ontwerp hebben ontvangen). U kunt ook altijd via elektronisch bankieren betalen.

Overige bestellingen
Nadat u uw offerte heeft verzilverd via de bestelpagina, ontvangt u binnen 24 uur een bestelbevestiging met factuur. Deze factuur kunt u betalen via een betaallink (iDeal, BanContact), of door het bedrag over te maken naar ons IBAN-nummer dat bovenaan de factuur vermeld wordt. Als u voor bankoverschrijving heeft gekozen, dan zal de verwerking van uw bestelling beginnen op het moment dat wij uw betaling op ons bankrekening hebben ontvangen (mits wij uw drukklare ontwerp hebben ontvangen).