Ipv Delft Jubileum Boek

Op donderdag 31 maart organiseerde ontwerp- en ingenieursbureau ‘ipv Delft’ voor haar relaties de jaarlijkse vakexcursie. Omdat het bedrijf deze zomer 20 jaar bestaat, werd het een extra feestelijke jubileumeditie, zo’n 100 mensen die werkzaam zijn in het vakgebied openbare ruimte bezochten een aantal gerealiseerde projecten tijdens een wandeltocht in Delft, Rotterdam en Rijswijk. Zij sloten af met een diner op het kantoor, waarna elke gast een exemplaar van het boek ‘Op de kaart’ uitgereikt kreeg.

Over het boek

Toen ipv Delft bij De Boekdrukker aanklopte voor de druk van het jubileumboek, was het al snel duidelijk dat er verschillende technieken uit de kast moesten worden gehaald om het boek onderscheidend en bijzonder te maken. Om te beginnen spreekt het formaat boekdelen: 28 x 28 cm is een opvallende verschijning. Opvallend is ook de hardcover omslag die ‘gekartonneerd afwerkt is. Dit wil zeggen dan het extra dikke karton van 3,5 mm gelijk afgesneden is met het binnenwerk. Hierdoor krijgt het boek een stoere en wat ruwe uitstraling omdat het karton vanaf de zijkanten zichtbaar is. Daarnaast zijn de schutbladen bedrukt met 1 PMS kleur en hebben we een leeslint ingevoegd.

Over IPV Delft

Vanaf 1996 gebruikt het bedrijf haar vakkennis en enthousiasme om uiteenlopende projecten in de buitenruimte te realiseren. Zij begonnen met het ontwerpen van fiets- en voetgangersbruggen en buitenstijlen en zijn uitgegroeid tot een full-service ontwerp- en ingenieursbureau voor de openbare ruimte. Hun portfolio omvat nog altijd straatmeubilair, openbare verlichting en bruggen, maar daarnaast ook grote infrastructuurprojecten, beweegbare bruggen en lichtarchitectuur.

Uitgeven in eigen beheer

De Boekdrukker helpt u bij het uitgeven van boeken in eigen beheer. Dit kan om een nieuw boek gaan maar ook bij bestaande titels kan het economischer zijn om deze in eigen beheer te verkopen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te onderzoeken wat voor u de mogelijkheden zijn voor het uitgeven van uw eigen boek of magazine.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant