Boekenwinkel

Nadat uw boek vakkundig is geproduceerd en u uw exemplaren in bezit heeft, is het natuurlijk de bedoeling om ze aan de man te krijgen, maar hoe doe je dat en wat kost dat? In deze blog bespreken we de manieren om uw boek te promoten en de bijbehorende kosten daarvan.

Boekpromotie

Iets verkopen is tegenwoordig een hele kunst, een gedegen kennis van marketing en sales zorgt er voor dat u de tools in huis heeft om uw doelgroep te bereiken via bepaalde kanalen. Wellicht beschikt u niet over deze kennis, als auteur van uw eigen boek heeft u wel wat anders aan uw hoofd.

Daarom biedt De Boekdrukker voor al haar klanten ondersteuning aan voor de verkoop van uw boek. Alhoewel u als uitgever zelf verantwoordelijk bent voor de  marketing en promotie van uw boek, kunt u altijd op onze steun rekenen . Maar wat houdt het precies in?

Uw boek verkopen

Om uw boek makkelijk online te kunnen verkopen is een ISBN nummer nodig. Alle klanten ontvangen van ons een informatiepakket waarbij rekening gehouden wordt met alle randvoorwaarden van het ISBN-nummer. Daarna kunt u uw boek makkelijk zelf aanmelden bij internetgigant Bol.com en bij het Centraal Boekhuis zodat u geen omkijken meer heeft naar de logistiek van uw boek. Onze verkoopadviseurs geven graag meer uitleg in een persoonlijk gesprek omdat de keuzes hierin sterk afhankelijk zijn van uw eigen wensen en budget. Vraag daarom eerst vrijblijvend een offerte aan voor een hardcover boek of softcover boek om te zien wat voor u de mogelijkheden zijn.

Uw boek promoten

Daarnaast kunt u zelf ook nog de nodige online promotie verzorgen door bijvoorbeeld een campagne te maken op Facebook. Het is op Facebook namelijk mogelijk om een eigen pagina te maken voor uw boek waarbij er ook gemakkelijk advertenties kunnen worden gemaakt onder de juiste doelgroep.

Leestip

Lees ook: Een eigen boek uitgeven: wat kost dat? – Deel 1

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant