De Boekdrukker helpt je met het uitgeven van je boek

Amsterdam 23 september 2015 – Op zondag 6 september presenteerde Uitgeverij Rorschach de debuutbundel van de ongekroonde stadsdichter van Rotterdam: Derek Otte. Een droomstart, want ruim 150 mensen waren aanwezig tijdens de presentatie in het bomvolle Espresso Dates in de havenstad. Tot diep in de avond werden er gesigneerde exemplaren verkocht. De komende periode doet Derek het nog eens dunnetjes over met een boekentour langs boekhandels in het land. De Boekdrukker verzorgde de druk van dit uitgesproken hardcover gebonden boek.

Over het boek

In zijn debuut Regelgeving jaagt Derek Otte op de tijdsgeest die zich maar al te vaak tussen de regels door manifesteert. Een welbekende lach en een evenzo gekoesterde traan geven elkaar, in deze bundel van versjes en verhalen uit de grote stad, met veel liefde en mededogen de ruimte. Taal is alles. Alles is taal. Adriaan van Dis schreef over Derek Otte en zijn debuut: “Derek Otte is een vrolijke piekeraar die rijm, ritme en zin aan ons aller wanhoop geeft.”

Over de auteur

Derek Otte groeide van huisdichter bij de populaire radiozender FunX uit tot een jong en fris boegbeeld van de gesproken poëzie. Inmiddels betreedt hij vele podia in zowel Nederland als Vlaanderen en schoof hij het afgelopen televisieseizoen onder meer aan bij DWDD, Jinek en De Slimste Mens.

Het boek bestellen

Uitgeverij Rorschach is in 2015 ontstaan uit de gedeelde liefde voor woordkunst van schrijvers en performers Derek Otte en Manu van Kersbergen. De ambitie van de uitgeverij is simpel: mooie boeken maken en een platform bieden aan jong en controversieel talent. Bezoek de website van de uitgever om de dichtbundel ‘Regelgeving’ direct te bestellen. Adviesprijs: € 18,95,-

Uitgeven in eigen beheer

De Boekdrukker helpt u graag bij een dichtbundel drukken en uitgeven in eigen beheer. Dit kan om een nieuw boek gaan maar ook bij bestaande titels kan het economischer zijn om deze in eigen beheer te verkopen. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan om te onderzoeken wat voor u de mogelijkheden zijn voor het uitgeven van uw eigen boek of magazine.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant