Roman drukken bij De Boekdrukker

Auteur Willem Frederik Erné debuteert in Nederland met een roman. In De arrogantie van het doorgeefluik laat hij Liffert Klooker, assistent geluidstechnicus bij theaterfenomeen Bimmer Goorhuis, het aangrijpende verhaal vertellen van zijn veel te korte jeugd, die zich voornamelijk afspeelt in Utrecht. De arrogantie van het doorgeefluik  is verkrijgbaar vanaf 6 november 2017.

Over het boek

Liffert Klooker (Utrecht, 1952), de hoofdpersoon in De arrogantie van het doorgeefluik, groeit op in een katholiek, militair milieu. Al vroeg vertoont hij de neiging tot ontsporend gedrag. Dit escaleert na twee ingrijpende ervaringen.
Bimmer Goorhuis, gevierd theaterartiest, trakteert in zijn show De Arrogantie van het Doorgeefluik zijn publiek op geestige maar indringende manier op maatschappelijk relevante thema’s, zoals de macht van de tussenpersonen, de ontmensing van de samenleving, de verloedering van de taal, de onmondigheid van de buren en Europa. En passant lost hij de moord op JFK op.

Softcover boek, 90 grams romandruk papier, garenloos gebrocheerd (koudlijm)

Over de auteur

Willem Frederik Erné (Utrecht, 1953) is schrijver en vertaler. Hij studeerde musicologie in Utrecht en werkte lang als musicus in het theater. Hij woont in Duitsland met zijn vrouw. De auteur heeft het boek in eigen beheer uitgegeven. Het drukwerk en de vormgeving heeft de auteur zelf verzorgd. Hij verkoopt hij het boek zonder tussenkomst van een traditionele uitgever.

Het boek bestellen

Het softcover boek is verkrijgbaar vanaf 6 november via de online en fysieke boekhandel en op www.dewielen2.eu.

Roman drukken en uitgeven in eigen beheer

De Boekdrukker helpt u bij het uitgeven in eigen beheer van romans en leesboeken. Dit kan om een nieuw boek gaan maar ook voor bestaande titels kan het economischer zijn om deze in eigen beheer te verkopen. Vraag een vrijblijvende offerte aan om te onderzoeken wat voor u de mogelijkheden zijn voor drukken van uw eigen boek. Behalve softcover boeken, specialiseren wij ons ook in het drukken van hardcover boeken.