Amsterdam, 14 juli 2015 – Met ‘Prinses Aafje, slaap lekker’ hebben Jeroen en Miranda Beuk (broer en zus) de eerste stap gezet om een doelgericht, amuserend kinderverhaaltje tot leven te wekken. “Prinses Aafje, slaap lekker” is een verhaal dat spelenderwijs bijdraagt aan een prettige nachtrust voor kinderen tussen 2 en 6 jaar, die soms te maken hebben met nare dromen.

Over het boek

Het verhaal gaat over een meisje dat soms problemen heeft met slapen. Heeft u een kind dat wel eens moeite heeft met slapen of regelmatig bezoek krijgt van een nachtmerrie? Dan kan dit boekje bijdragen aan een gezonde nachtrust. Dit schitterende Fullcolor geïllustreerde boek hebben wij buitengewoon mooi afgewerkt, waaronder bedrukte schutbladen, genaaid gebonden en 140 gram HVO papier. Bekijk de diapresentatie van het boek.

Over de makers

Tijdens een gezamenlijke brainstormsessie kwamen broer en zus, Jeroen en Miranda Beuk, op het idee om de reeds geschreven verhalen van Miranda (ouder/kindcoach) in boekvorm te gieten en te laten illustreren. Jeroen (project manager / visualisator) zag direct de kans om dit laatste op zich te nemen en het eerste verhaal te voorzien van vormgeving en illustraties. Met trotse blik en succes van het resultaat hebben beiden de smaak te pakken en zullen er meer avontuurlijke, functionele verhaaltjes die ouder en kind amuseren op papier verschijnen.

Het boek bestellen

Het boek kost € 12,50 incl. BTW en kan besteld worden middels aanvraag op: info(at)balanceforlife.org

Uitgeven in eigen beheer

De Boekdrukker helpt u graag bij het uitgeven van boeken in eigen beheer. Dit kan om een nieuw boek gaan maar ook bij bestaande titels kan het economischer zijn om deze in eigen beheer te verkopen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te onderzoeken wat voor u de mogelijkheden zijn voor het uitgeven van uw eigen boek of magazine.