De Boekdrukker helpt graag haar klanten bij het promoten van boeken en bijbehorende projecten. Zo wordt er rondom de boekpresentatie van het smakelijke kookboek ‘Koken in Kralingen’ van auteur Daniëlle Zuiderwijk-Boels, een heuse kookworkshop georganiseerd. Koken in Kralingen is een A4 hardcoverboek gedrukt bij De Boekdrukker, daarnaast hebben wij  geholpen bij de realisatie van de vormgeving.

Koken in Kralingen

Koken in Kralingen komt voort uit Daniëlle’s passie voor koken, fotograferen en tuinieren. Het kookboek is opgebouwd uit vier seizoenen met vleesmenu’s, vismenu’s en vegetarische menu’s. Van alle gerechten zijn sprankelende foto´s gemaakt. De menu’s bevatten ook wijnsuggesties, waarbij de voorkeur uitgaat naar Oude Wereld wijnen. Het boek sluit af met lekkernijen voor bij de koffie en thee. Het boek kost €30 en is te bestellen tijdens de presentatie.

Kookworkshop Kookpunt Rotterdam

Op 14 juni vindt aansluitend op de boekpresentatie een kookworkshop plaats in de kookstudio van Kookpunt, een culinair begrip in Rotterdam en ver daarbuiten. Tijdens de workshop wordt er een aantal recepten uit haar boek gekookt waaronder een zomerdrank, een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert. Download het inschrijfformulier om u aan te melden voor deze workshop.

Over de auteur

Daniëlle Zuiderwijk-Boels werd geboren in Zuid – Limburg. Passie voor koken zit in haar ‘Bourgondische’ bloed. Zij gebruikt haar intuïtie om tot verrassende combinaties te komen met pure ingrediënten. Zij studeerde in 1994 af als interieurarchitecte aan de kunstacademie in Rotterdam. Na een carrière in de luxe scheepsbouw begon zij voor zichzelf. Sindsdien realiseert zij uiteenlopende creatieve projecten in binnen- en buitenland.

Uitgeven in eigen beheer

De Boekdrukker helpt u graag bij het uitgeven van boeken in eigen beheer. Dit kan om een nieuw boek gaan maar ook bij bestaande titels kan het economischer zijn om deze in eigen beheer te verkopen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te onderzoeken wat voor u de mogelijkheden zijn voor het uitgeven van uw eigen boek of magazine.