Brochure

Amsterdam, 28 juli 2014 – Behalve softcover en hardcover boeken is het nu ook mogelijk brochures en magazines in kleine oplages direct te bestellen via de webshop van De Boekdrukker. De komende tijd zal het gehele assortiment brochures (geniet en Wire-O binding) online beschikbaar komen. Vanaf vandaag is het mogelijk geniete brochures in verschillende formaten te bestellen.

Kleine oplages brochures

Bij deze meeste online drukwerkaanbieders is het alleen mogelijk om grote hoeveelheden brochures af te nemen. Bij De Boekdrukker kunt u al vanaf een oplage van 10 stuks een geniete brochure laten drukken. De gebruikte materialen zijn zoals u gewend bent van ons van de allerbeste kwaliteit en gedurende het hele proces bewaken onze medewerkers de kwaliteit van uw drukwerk opdracht. Natuurlijk is het ook mogelijk een grote oplage te bestellen. Vraag in dat geval vrijblijvend een offerte aan. Binnenkort kunt u ook online kleine oplages Wire-O brochures bestellen.

Over De Boekdrukker

Sinds 2013 kunnen bedrijven en consumenten bij online drukkerij De Boekdrukker terecht voor het drukken van kleine en grote oplagen hardcover , softcover boeken, brochures en magazines. Onze boeken zijn uiterst geschikt voor het maken van eigen jubileumboeken, portfolioboeken, lesboeken, jaarverslagen, scripties, prentenboeken en romans. Bovendien drukken wij ook voordelig brochures, magazines en folders. Het bestelproces kan geheel online worden afgehandeld en onze klantenservice staat dagelijks tussen 9.00 en 18.00 uur voor u klaar.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant

Bekijk alle blogs
 • Knokken voor je boeken is een hardcover boek dat gaat over mensen met een leesbeperking die graag blijven lezen. De Boekdrukker hielp met de uitgave.

  Lees verder
 • Kunstboek drukken? Kan bij De Boekdrukker! Lees meer over dit project van Rembrandt waarvoor wij dit softcover boek hebben gedrukt.

  Lees verder
 • De Kinderboekenweek is een prachtige gelegenheid om uw boek onder de aandacht te brengen. Lees meer over het drukken kinderboeken en prentenboeken.

  Lees verder
 • Het hardcover jubileumboek van voetbalclub RAP uit Amsterdam is een echt pareltje geworden! Televisie coryfee Mart Smeets had de eer dit boek te presenteren

  Lees verder