Brochure

Amsterdam, 28 juli 2014 – Behalve softcover en hardcover boeken is het nu ook mogelijk brochures en magazines in kleine oplages direct te bestellen via de webshop van De Boekdrukker. De komende tijd zal het gehele assortiment brochures (geniet en Wire-O binding) online beschikbaar komen. Vanaf vandaag is het mogelijk geniete brochures in verschillende formaten te bestellen.

Kleine oplages brochures

Bij deze meeste online drukwerkaanbieders is het alleen mogelijk om grote hoeveelheden brochures af te nemen. Bij De Boekdrukker kunt u al vanaf een oplage van 10 stuks een geniete brochure laten drukken. De gebruikte materialen zijn zoals u gewend bent van ons van de allerbeste kwaliteit en gedurende het hele proces bewaken onze medewerkers de kwaliteit van uw drukwerk opdracht. Natuurlijk is het ook mogelijk een grote oplage te bestellen. Vraag in dat geval vrijblijvend een offerte aan. Binnenkort kunt u ook online kleine oplages Wire-O brochures bestellen.

Over De Boekdrukker

Sinds 2013 kunnen bedrijven en consumenten bij online drukkerij De Boekdrukker terecht voor het drukken van kleine en grote oplagen hardcover , softcover boeken, brochures en magazines. Onze boeken zijn uiterst geschikt voor het maken van eigen jubileumboeken, portfolioboeken, lesboeken, jaarverslagen, scripties, prentenboeken en romans. Bovendien drukken wij ook voordelig brochures, magazines en folders. Het bestelproces kan geheel online worden afgehandeld en onze klantenservice staat dagelijks tussen 9.00 en 18.00 uur voor u klaar.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant