Agenda maken bij De Boekdrukker

Eigen agenda drukken? Vanaf 100 stuks helpen we u bij het samenstellen van een zelfontworpen agenda of planner. Voordelig geproduceerd met persoonlijk advies en premium materialen. Wij kunnen ook helpen met de vormgeving van uw notebook of invulboek.

Uitleg agenda makenOfferte aanvragen

Agenda maken en drukken

Agenda maken

Eigen agenda drukken? Vanaf 100 stuks helpen we u bij het samenstellen van een zelfontworpen agenda of planner. Voordelig geproduceerd met persoonlijk advies en premium materialen. Wij kunnen ook helpen met de vormgeving van uw notebook of invulboek.

 • Eigen agenda maken met professionele opmaak

  Een eigen visie op plannen? Een systeem om meer gedaan te krijgen? Dat is de moeite van het delen waard. Bij De Boekdrukker kunt u  uw agenda professioneel laten drukken. Let op, u levert zelf het agenda-ontwerp aan. Heeft u zelf geen grafische kennis? Geen probleem, tegen een mooie prijs kunnen onze vormgevers dit voor u doen. Er zijn vele formaten, covers, en papiersoorten mogelijk. Hoe dan ook, u krijgt altijd een professioneel resultaat.

 • Agenda drukken

  De Boekdrukker drukt uw agenda tegen de voordeligste tarieven. We zijn ervaren in het makenvan agenda’s, planners, notitieboeken, journals, fotoboeken in eigen beheer. Met persoonlijke begeleiding tijdens het offertetraject krijgt u de beste balans tussen prijs en kwaliteit. Neem gerust contact op met al uw vragen over wat er komt kijken bij het zelf maken van een agenda en voor persoonlijk advies.

Agenda zelf maken met De Boekdrukker

Eigen agenda laten drukken

Agenda maken tegen de laagste kosten

Een eigen agenda maken binnen een bepaald budget? Dat is best een puzzel. Wij begeleiden u graag. Met onze jarenlange ervaring helpen we u bij alle keuzes. Want elke keuze (formaat, oplage, papiersoort, cover, afwerking, bindwijzen) heeft effect op de prijs en ook op uw verkoopprijs. In het offertetraject komen alle mogelijkheden voorbij. Onze ervaren medewerkers helpen u bij elke afweging. Zo krijgt u de beste balans tussen de kwaliteit en de kosten. Het begint bij het offerteformulier.

Agenda zelf maken: dit zijn de veelgestelde vragen

Een agenda zet dromen om in plannen. Het hakt grote doelen in kleine stapjes en zorgt dat ze steeds dichterbij komen. De beste manier van plannen? Er zijn vele visies op. Hoeveel taken doen per dag is haalbaar? Hoe worden deadlines gehaald? Is er ruimte voor creativiteit en vrije tijd? Een weekoverzicht of een pagina per dag? Is er ruimte om terug te kijken en te reflecteren? U bent het creatieve brein. Lever ons drukklare bestanden aan of via Word of Pages met ons gratis Word-sjabloon). Met opmaak instructies en praktische designtips kunt u de opmaak van uw agenda zelf bepalen.

Een vast contactpersoon doorloopt alle stappen die nodig zijn om een agenda zelf te maken. U start met het aanvragen van een offerte en eindigt met een gedrukte agenda in handen. U ontwerpt de agenda met uw eigen ideeën, ons advies en alle informatie die u in de uitgebreide ontwerpgids vindt. Na het ontwerpen en opmaken ondergaat het bestand een uitgebreide controle. Alles in orde? De bestelling gaat met of zonder proefdruk in productie. Als er wél een proefdruk is afgesproken, wachten we op uw goedkeuring voordat we het productieproces starten. Na drukken en afwerken versturen we uw zelfgemaakte agenda’s.

Het laten drukken van een agenda of planner bij De Boekdrukker kan heel voordelig. De prijs is natuurlijk afhankelijk van onder andere deze factoren: de oplage, de keuze voor een hard- of een softcover, het formaat van de agenda en het aantal pagina’s. Verder heeft u de keuze uit een groot aantal papiersoorten, full color of enkel zwart-wit en verschillende manieren van afwerking. In het offertetraject komen al deze opties voorbij. Wij adviseren waar nodig en in het kenniscentrum kunt u alles lezen over de opties die wij bieden om een agenda te maken.

De Boekdrukker is een voordelige drukkerij en kan ook ontzorgen. Een goede lay-out voor een agenda is niet voor iedereen even snel opgemaakt tot drukklaar bestand. We hebben aan iedereen gedacht met twee manieren voor het opmaken van uw agenda. 1) U geeft het uit handen en laat de vormgeving door onze vormgevers doen tegen een meerprijs. 2) U gebruikt onze gratis Word-sjablonen die eenvoudig in gebruik zijn. U bent dan wel zelf verantwoordelijk voor het ontwerp en indeling van uw agenda. Neem gerust contact op als u advies nodig heeft.

De naam zegt het al, het bestand is dan helemaal klaar om gedrukt te worden. Om een bestand drukklaar te kunnen noemen, moet het aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet het bestand het juiste formaat zijn (PDFX1a), correcte afmetingen hebben en ook voorzien zijn van snijtekens en afloop. Alle afbeeldingen moeten in de juiste resolutie staan (minimaal 150 tot 300 dpi). Onze vormgevers helpen u graag om een bestand drukklaar te maken. Zelf doen kan natuurlijk ook, de gratis Word-sjablonen zijn speciaal ontwikkeld om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Als u een eigen agenda ontwikkelt, wilt u waarschijnlijk dat het een praktisch boek is dat open kan blijven liggen op het bureau. Het papier moet prettig zijn om op te schrijven. Het kiezen van de papiersoort is daarom een belangrijke keuze. We hebben aardig wat soorten papier beschikbaar met veel verschillende eigenschappen. Spierwit, grijs, glad of korrelig. Moet het duurzaam geproduceerd zijn? Moet het dik of juist heel dun zijn? Wilt u weten welk papier het best past bij de agenda die u wilt maken? Onze adviseurs hebben er veel ervaring in en al meegedacht bij andere agenda’s. Vraag een offerte aan om advies te ontvangen!

Natuurlijk begrijpen wij dat u graag een proefdruk wilt hebben. Daarom kunt u in de meeste gevallen tegen betaling een (ongebonden) proefdruk bestellen. Zoals gewoonlijk bij De Boekdrukker is het tarief zo laag mogelijk. Een proefdruk is wel aan te bevelen. Zo kunt u het papier voelen, het formaat eens in handen houden en een allerlaatste kritische blik werpen op uw eigen ontworpen agenda. Zijn er nog wijzigingen nodig? Nu kan het nog!

Hoeveel tijd het opmaken, drukken, inbinden en afwerken van uw agenda kost, is afhankelijk van vele factoren. Bijvoorbeeld het aantal pagina’s, de oplage en de materialen die erbij komen kijken. We zorgen dat de alle materialen in huis hebben en vervolgens moeten we het inpassen in de productieplanning. Wilt u de precieze levertijd voor uw agenda checken? Vraag dan een offerte aan met daarop de deadline die voor u het meest ideaal is. We gaan er alles aan doen om die datum te halen. Als het niet haalbaar is, overleggen we met u wat wel kan.

De vaste verzendpartners van De Boekdrukker brengen de boeken goed verpakt naar u toe. De agenda’s zijn verpakt in handzame dozen, ideaal om ze in kleinere hoeveelheden te distribueren. U kunt de dozen op een pallet verwachten als u een grote oplage besteld heeft. De boeken kunnen indien gewenst per stuk in krimpfolie geseald worden. Om te zorgen dat u ook aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen, melden wij het zodra ze onderweg zijn.

Dit zijn onze standaardformaten:

 • A4 en A5-formaat, zowel staand en liggend
 • Wetenschappelijk formaat: 170 x 240 mm staand en liggend
 • Vierkant formaat in drie afmetingen: 289 x 289, 210 x 210 en 148 x 148
 • Pocketboek: 135 x 210 mm staand en liggend
 • Pocketboek mini: 125 x 200 mm staand en liggend
 • Ander formaat? Dat kan. Vul het in op het offerteformulier en zonder tegenbericht komt het helemaal in orde.