Bespaar vandaag nog met het drukken van uw eigen boeken, magazines en brochures

GRATIS KORTINGSCODE

Ontvang direct korting

Speciale aanbieding

10% korting

Behalve de beste kwaliteit en service helpen wij u ook met betaalbaar drukwerk. Overweegt u een boek, magazine of brochure te drukken? Probeer eens een bestelling via onze webshop en ontvang 10% korting op uw bestelling!

Uitleg

Bezoek onze webshop en stel uw boek of brochure samen. Zodra u deze in uw winkelwagen heeft geplaatst kunt u de coupon code toepassen.

Kopieer code: exclusief10

* Alleen geldig op producten in de online webshop en niet geldig i.c.m. andere acties en kortingcodes. Eenmalig per gebruiker. Aanbieding is geldig t/m 31-12-2018

Reviews van De Boekdrukker

Zo maak je indruk met je scriptie

Ik heb mijn masterscriptie bij De Boekdrukker laten drukken. Er was enige haast bij, maar door de snelle levering van De Boekdrukker kon ik alles op tijd inleveren. Ik ben erg tevreden over het resultaat, vooral over de kwaliteit van het drukwerk. Boven verwachting! En dat alles voor een acceptabele prijs.

Eerlijk, duidelijk, correct

Mijn zussen en ik zijn zeer tevreden over De Boekdrukker. We hebben met ons zessen een bloemlezing van het werk van mijn vader (edelsmid) gemaakt, en we hebben de boeken laten drukken bij De Boekdrukker. Het resultaat is, iedere keer als ik het boek weer inkijk, verbluffend mooi.

Goede kwaliteit en meedenkend personeel

Er zat een klein foutje in mijn ontwerp wat je met het blote oog nauwelijks kon zien. Het personeel wees me hierop en gaf me de tijd om een nieuw ontwerp aan te leveren. Super dus!

Zeer netjes!

Goede levering gehad, netjes op tijd. De kleuren waren perfect en beter dan verwacht. Netjes ingepakt. via de mail kreeg ik binnen 15 a 30 minuten antwoord op vragen en werd ik vriendelijk geholpen. Ik zou hier zeker nog eens iets bestellen!