Wat zijn jullie levertijden?

U bent hier:
< Terug

Levertijden van De Boekdrukker

De tijd die wij nodig hebben voor uw bestelling bestaat uit productietijd en bezorgtijd. De transportkosten zijn al inbegrepen in de totaalprijs die u op onze website hebt berekend of in uw offerte staan vermeld.

Drukwerk uit de Webshop

Softcover boeken en brochures

  • Standaard levering: 7 werkdagen inclusief verzending – uw bestelling, drukklare ontwerp* en betaling dienen bij ons voor 10:00 ’s ochtends op een werkdag ontvangen te zijn
  • Spoed levering**: 3-5 werkdagen inclusief verzending – uw bestelling, drukklare ontwerp* en betaling dienen bij ons voor 09:00 ’s ochtends op een werkdag ontvangen te zijn

* Reken 3 werkdagen extra in het geval van een proefdruk of het omzetten Word/PDF naar drukklare bestanden

** Altijd contact opnemen met de klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. Voor spoedbestellingen zullen extra kosten in rekening worden gebracht.

Overig drukwerk

Geldig voor alle offsetproducties en bestellingen die niet via de webshop verlopen:

  • Raadpleeg uw offerte voor de juiste levertijd – uw bestelling, drukklare ontwerp* en betaling dienen bij ons voor 10:00 ’s ochtends op een werkdag ontvangen te zijn.

* Reken 3 tot 6 werkdagen extra in het geval van een proefdruk of omzetten Word/PDF naar drukklare bestanden

 
De hierboven vermelde werkdagen zijn exclusief zaterdag, zondag en feestdagen. Hou er rekening mee dat bij grote oplagen vertraging kan optreden omdat de bestelling door het  gewicht van het vervoer door een afwijkend vervoersbedrijf moet worden bezorgd.