Informatie over onze dienstverlening en het coronavirus

Boek drukken bij De Boekdrukker

De huidige ontwikkelingen rond het coronavirus vragen van iedereen aanpassingen, dus ook van De Boekdrukker. Graag informeren wij u over de maatregelen die wij hebben genomen om ook nu volledig operationeel te blijven. Uiteraard staat bij De Boekdrukker de gezondheid van medewerkers en klanten voorop. Wij volgen dan ook de richtlijnen van het RIVM en de overheid.


Laatste update: 01-09-2020
Onze belangrijkste aanpassingen, naast de normale hygiëne- en gezondheidsvoorschriften, zijn:

Kantoorpersoneel

Iedereen die zijn werkzaamheden vanuit huis kan verrichten wordt gevraagd dit de aankomende periode te doen. Het betreft hier de afdelingen Calculatie, Klantenservice, Verkoop, ICT en Administratie. Medewerkers die op kantoor werken, zullen hun werkzaamheden op gepaste afstand van elkaar uitvoeren.

Productiepersoneel

Niet iedereen kan thuis werken en dat geldt in onze sector vooral voor de mensen die de machines bedienen waarmee uw boeken worden gemaakt. Om fysiek contact zoveel mogelijk te voorkomen zullen deze medewerkers minimaal 2 meter afstand van elkaar houden (ook tijdens pauzes). Daarnaast mogen onze ploegen niet meer aansluitend werken. Dit betekent bijvoorbeeld dat elke ploeg op de normale tijd zal starten maar een halfuur eerder eindigt. Ploegoverdracht vindt zoveel mogelijk telefonisch en schriftelijk/digitaal plaats.

Externe contacten

Het is momenteel mogelijk om op gelimiteerde tijdstippen en onder bepaalde voorwaarden langs te komen bij ons op het verkoopkantoor in Amsterdam. Het is ook altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een uitgebreid telefonisch consult. Ook is het mogelijk om papiersamples en voorbeelden per post te ontvangen.

Dankzij bovenstaande maatregelen kunt u op vertrouwde wijze gebruik blijven maken van onze volledige dienstverlening, zoals offerte-aanvragen, ondersteuning bij opmaak van uw bestanden, productie en levering van boeken. Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer, contactformulier op de website of eerder gecommuniceerd e-mailadres.

Wij wensen iedereen veel sterkte tijdens deze buitengewone omstandigheden. De Boekdrukker blijft zich elke dag inzetten om er voor te zorgen dat uw boeken de weg naar de schappen weten te vinden!

Team De Boekdrukker