Voor iedereen mogelijk een boek drukken

Wij hebben het jaar 2021 gedoopt in het jaar van het boek. Bij De Boekdrukker besteden wij daar op verschillende manieren aandacht aan. Zo zullen er op onze blog allerlei leuke artikelen verschijnen die u meer informatie geven over de verschillende wijzen van het boekdrukken. Deze blog gaat over het maken van uw eigen boek, tijdschrift of brochure. Hoe doet u dat precies, een eigen boek drukken?

Mijn eigen boek drukken, waarom zou ik dat doen?

Heeft u er weleens aan gedacht om uw eigen boek te laten drukken? Waarschijnlijk niet. Het is ook (nog) niet een heel bekend concept. Boeken drukken staat bekend als iets wat ‘auteurs’ doen. De gedachte hierbij is dat ‘auteurs’ hun boeken bijna altijd drukken voor de verkoop. Niets is minder waar!
Bij De Boekdrukker komen steeds vaker mensen of bedrijven met ideeën voor een boek, tijdschrift of brochure. U kunt hierbij denken aan een boekje voor uw eigen vriendenkring, binnen het (eigen) bedrijf of als cadeau voor een speciale gelegenheid.

Mogelijkheden van De Boekdrukker

De Boekdrukker heeft alle mogelijke druktechnieken in huis. Natuurlijk kunt u uw softcover boeken bij ons met een normale afwerking bestellen, maar denk bij bijzondere exemplaren ook eens aan een speciale afwerking. Zo kunnen wij uw hardcover boeken bijvoorbeeld ook genaaid binden, om een speciaal boek nog opvallender te maken.

Een boek dat u speciaal voor uw vriendenkring of netwerk laat drukken, hoeft natuurlijk niet in een grote oplage. Bij De Boekdrukker is het al mogelijk om vanaf een oplage van 100 stuks uw boek te printen. Zo maken wij het voor iedereen mogelijk om zijn eigen boek te drukken.

Waarom uw eigen boek uitgeven bij ons?

De Boekdrukker levert drukwerk van de hoogste kwaliteit. Dat mag u van ons verwachten. Onze dienstverlening is naast drukwerk, uitgebreid met het geven van advies. Het advies geven wij op het gebied van de eigenschappen van uw boek, zoals het papiersoort, de afwerking en ook over de vormgeving van uw boek. Zonder enige kennis van het drukken van een eigen boek krijgt u bij ons dus altijd een optimaal resultaat.

Nog meer informatie nodig?

De Boekdrukker geeft u kosteloos advies bij het drukken van uw eigen boek. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning bij het ontwerpen van uw boek. Wilt u meer weten over hoe u zelf uw boek bij ons kunt laten drukken? Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant