Iedereen kan een boek maken! Schrijf op uw eigen tempo een boek en wij helpen u verder met het drukken van een hardcover en softcover boeken. Druk snel en voordelig je eigen boek zonder gedoe!

Meer informatieOfferte aanvragen

Boek maken is ons vak

 • Zelf boek drukken

  Heeft u een manuscript of document waar u graag een echt boek van wilt drukken, maar u weet niet precies hoe? Dan biedt De Boekdrukker uitkomst. Met onze Word-sjablonen ontwerpt u zonder grafische kennis zelf uw boek. Wij drukken vervolgens uw hardcover of softcover boeken.

 • Boek ontwerpen

  Ook zonder een professionele vormgever kan je bij ons terecht voor het drukken van een boek. Laat je creativiteit leidend zijn en wij zorgen voor de juiste technische uitvoering van het drukwerk. Informeer naar de mogelijkheden voor een boek opmaken en vraag uitgebreide offerte aan.

 • Waarom een boek maken?

  In dit digitale tijdperk verlangen mensen er weer naar om iets ‘echts’ in de hand te houden. Hetzelfde is bijvoorbeeld gebeurd in de muziekindustrie: na het succes van Spotify en iTunes, zijn de LP en het cassettebandje nog nooit zó populair geweest. Dit geldt nu ook voor het ambachtelijk gedrukte boek!

 • Boeken afdrukken

  Bestellen bij De Boekdrukker is heel simpel. Bezoek onze webshop als u een kleine oplage wilt afdrukken van uw boek of vraag een uitgebreide offerte aan als u wilt profiteren van ons ruime aanbod van hardcover en softcover boeken. Meer weten over onze diensten? Raadpleeg dan ons Kennis Centrum voor meer informatie.