Boekjes maken in Word

Een boek maken in Word of Pages doe je bij De Boekdrukker! Schrijf een boek vanachter uw computer en wij drukken deze voor u af in hardcover en softcover uitvoering.

boekjes maken WordPrijzen boek drukkenBoek in Word maken

Boek maken in Word

  • Zelf boeken drukken met Word

    Heeft u een manuscript gemaakt in Word waar u graag een boek van wilt maken? Dan helpen wij u verder met het drukken van uw eigen boek! Het enige wat u nodig heeft is een computer met het programma Word of Pages om het boek te schrijven. U kunt bij ons kiezen voor verschillende uitvoeringen, zoals een hardcover of softcover uitvoering. Nadat wij uw Word-bestanden hebben omgezet naar een professioneel druk-pdf,  printen en binden wij uw boeken in de door u gewenste oplage. Dit kan al vanaf 20 stuks. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met de verkoop van uw boek via Bol.com, het Centraal Boekhuis en andere partijen.

  • Word-sjablonen downloaden

    Een boek ontwerpen is een vak apart, vaak wordt dit werk gedaan door een professionele vormgever. Wij bieden professionele vormgevingspakketten aan, maar u kunt bij ons ook uw boek in Word maken. Wij adviseren onze gratis boek-sjablonen voor Word voor het beste resultaat. Deze zijn te vinden in de Ontwerpgids. Kies daar de gewenste uitvoering (hardcover of softcover) en download de sjablonen in het formaat naar keuze (bijvoorbeeld A4 of A5).  Wij hebben voor het binnenwerk en de omslag een apart sjabloon gemaakt, zodat u in één keer het hele boek kunt maken.

1
2
3
Hardcover en softcover boeken drukken
1

Onze experts adviseren u graag over de papiersoorten die het beste bij uw boek passen.

2

Kies voor een hardcover of softcover omslag. Informeer naar de mogelijkheden en verschillen bij onze klantenservice.

3

Wij binden onze boeken garenloos (met lijm) of genaaid (met garen). Wij adviseren u graag welke optie het beste bij uw boek past.