Boeken drukken in België

Elke dag doen wij onze uiterste best om boeken te drukken voor onze klanten in België. Dagelijks rijden er vervoerders richting onze Zuiderburen die kleine en grote oplage boeken drukken bij ons.

Bezorging naar België

Dankzij een efficiënt logistiek netwerk kunnen wij uw bestelling van hardcover en softcover boeken met een snelle levertijd bezorgen naar elk adres in België. Als meer dan dan 7 jaar bedienen wij onze groeiende groep klanten in België voor het drukken van hardcover en softcover boeken. Een bijkomend voordeel is ook dat klanten overal ter wereld tegen dezelfde prijs de boeken direct vanuit de boekdrukkerij naar België kunnen laten bezorgen. U kunt per bestelling aangeven naar welk adres u uw producten wilt laten verzenden.

Boek drukken België en btw

Voor bezorging naar een adres in België brengen wij geen extra kosten in rekening. Indien het zakelijke factuuradres zich in België bevindt én de boeken ook in België worden afgeleverd, zal de verschuldigde BTW komen te vervallen. Dit laatste geldt niet voor particulieren. Hoe werkt dit dan? De btw wordt verlegd naar de afnemer in het andere EU-land (in dit geval België). Als u meer informatie wilt ontvangen over bezorging naar België of andere vragen heeft over onze dienstverlening, dan staat onze klantenservice.

Wat kost een boek drukken in België?

Bent u benieuwd hoeveel het kost om uw boek door De Boekdrukker te laten drukken en naar België te verzenden? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en laat u verrassen door onze aantrekkelijke prijzen.