Constructieve communicatie in stressvolle situaties

Graag brengen wij boeken van onze klanten onder de aandacht bij liefhebbers van het gedrukte boek. Vorige maand hebben wij voor Rielutions hun eerste management boek ‘Constructieve communicatie in stressvolle situaties’ gedrukt. Dit handzame A5 softcover boek is afkomstig van het vader/dochter duo Erik en Sophie de Rie. Het boek is een uitvoerige beschrijving van het CCSS communicatiemodel dat door beide conflictexperts is ontwikkeld.

Over de auteurs

De auteurs, vader en dochter, werken onder de naam Rielutions in De Bilt samen als conflictanalisten en mediators. In het door hen ontwikkelde CCSS-model brachten zij kennis samen uit drie decennia ervaring als gerechtsdeurwaarder, een masterstudie ‘Conflict studies and human rights’ en hun praktijkwerk als conflictanalisten.
Zij schreven het boek om de toepassing van het communicatiemodel voor anderen goed toegankelijk te maken. Hoewel het zich in eerste instantie richt tot de professional, wiens taak het is om communicatie in stressvolle situaties in goede banen te leiden, gaat het om principes die in iedere vorm van directe communicatie gelden. De auteurs hebben veel ervaring in omstandigheden waarin overleg tussen mensen vastloopt. ‘We hebben er groot plezier in om mensen in zulke situaties bij te staan. Daar mag je ons ’s nachts voor wakker maken. Dat heeft voor ons niet alleen maar een zakelijke kant. Het heeft met passie te maken en met overtuiging. Met goede communicatie zouden zoveel dingen beter kunnen gaan en met minder problemen.

Dit management boek bestellen

‘Constructieve communicatie in stressvolle situaties’ is als softcover (90 pag.) en als eBook verkrijgbaar via de website van Rielutions.com, waar ook meer informatie over het CCSS communicatiemodel en de auteurs te vinden is.

Management boek uitgeven

De Boekdrukker helpt u graag bij het uitgeven van management boeken in eigen beheer. Dit kan om een nieuw boek gaan maar ook bij bestaande titels kan het economischer zijn om deze in eigen beheer te verkopen. Vraag gratis een offerte aan om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor het uitgeven van uw eigen managementboek.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant